2024.06.20., csütörtök, 18:31 - F1VILÁG.HU

Day: június 20, 2024

Magnussen Sainzra mutogat: „Ő a dugó a palackban!”

Carlos Sainzra vár mindenki, ezért nincs most mozgolódás a Forma-1-es pilótapiacon — erről beszélt a Forma-1-es Spanyol Nagydíj csütörtöki sajtótájékoztatóján Kevin Magnussen, aki szintén nem tudja még, hol folytatja pályafutását jövőre.

Az F1-es Spanyol Nagydíj TV-közvetítései

A Spanyol Nagydíjjal folytatódik ezen a hétvégén a 2024. évi Forma-1-es világbajnoki sorozat. A barcelonai hétvégével egy igencsak sűrű időszak kezdődik a királykategória mezőnye számára.

Newey titokban az Aston Martin F1-es gyárába látogatott

Brit médiajelentések szerint látogatást tett az Aston Martin silverstone-i gyárában a Red Bullól 2025 elején távozó Adrian Newey. A brit csapat minden követ megmozgat azért, hogy megszerezze magának a tervezőlegendát.

Sargeant már tudhatja, nincs maradása a Williamsnél

Bár hivatalosan ezt még nem közölték vele, Juan Pablo Montoya szerint Logan Sargeant már tisztában van azzal, hogy legkésőbb az idei szezon végén távoznia kell a Williams csapatától.

Alonso szívesen látná Newey-t az Aston Martinnál

Noha több csapat esélyes a futamgyőzelmekre idén, Fernando Alonso szerint ettől még Max Verstappen meg fogja tudni szerezni negyedik világbajnoki címét a Forma-1-ben. A kétszeres világbajnok említést tett Adrian Newey-ról is, akit szívesen látna az Aston Martinnál.

HIRDETÉS

Válassz egy dátumot!

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!