Massa nem foglalkozik a McLarennel - F1VILÁG.HU

Massa nem foglalkozik a McLarennel

HIRDETÉS

Felipe Massa elmondta, a Ferrari nem foglalkozik azzal, hogy egyre komolyabb vita alakul ki a McLaren versenyzői, Fernando Alonso és Lewis Hamilton között.

Felipe Massa elmondta, a Ferrari nem foglalkozik azzal, hogy egyre komolyabb vita alakul ki a McLaren versenyzői, Fernando Alonso és Lewis Hamilton között.

Alonso a hét elején a spanyol rádiónak adott nyilatkozatában kijelentette, úgy érzi, hogy csapattársa, Lewis Hamilton jóval nagyobb támogatást kap a McLarentől, melyet csütörtökön is megerősített.

Bár egyesek szerint a McLarenen belüli csatározás segíthet a rivális Ferrarinak a felzárkózásban, Massa elmondta, az olaszoknak csakis a saját dolgaikra kell koncentrálniuk.

“Nincs mit mondanom erről” – mondta a brazil versenyző, mikor Alonso kijelentéséről kérdezték. “Nem az én csapatom. Fogalmam nincs, hogy mi történik náluk. Mi a saját csapatunkban dolgozunk, így nem is fontos számunkra, mit mondanak, és mit gondolnak riválisaink. Számunkra az a fontos, hogy versenyeket nyerjünk, és nem az, hogy a McLarenen belüli nézeteltérések miatt kerüljünk fölénybe.”

“Ha emiatt hibát követnek el, az természetesen segít nekünk, azonban nem gondolhatunk erre. Számunkra csak az a fontos, hogy az élen legyünk. Ez a feladatunk. Ha egy jó autónk van, és az élen vagyunk, az a legnagyobb segítség számunkra. Ez a legfontosabb most számunkra” – folytatta Massa, aki szerint a Ferrari – az elmúlt két versenyen nyújtott gyenge teljesítménye után – a hétégén megmutathatja valós erejét.

“Az elmúlt két versenyen úgy tűnhetett, mintha visszaléptünk volna, miközben a riválisok komoly fejlődést értek el. Én úgy gondolom, hogy történt néhány olyan dolgok az elmúlt két futamon, melyeket mi sem értünk, ezért nem voltunk versenyképesek. Nem hiszem, hogy az elmúlt két versenyen rajtunk kívül mindenki fejlődött volna. Keményen dolgozunk, hogy ismét az élre kerüljünk” – tette hozzá Massa.

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Massa nem foglalkozik a McLarennel
Nem a fejlesztésekkel van baj: Kiderült, mi okozta a Mercedes austini küszködését
A Ferrari-főnök szerint Mexikóban is szoros lesz a csata a győzelemért!
McLaren: A csapatutasításokkal a jövőbeli sikereinket tennénk kockára
Horner azonnali fejlődést vár Pereztől

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!