Hamilton: Most sem nehéz motivációt találnom - F1VILÁG.HU

Hamilton: Most sem nehéz motivációt találnom

HIRDETÉS
A Forma-1 hétszeres világbajnoka, Lewis Hamilton azt mondja, bár győzelmekért mostanáig nem harcolhatott idén, alapvetően nem nehéz számára motivációt találni. Azt viszont elárulta, szeretné a lehető legjobb formában befejezni az idényt a Mercedesszel.

A brit versenyző 2025-ben már a Ferrari színeiben áll rajthoz a Forma-1-ben, a váltás pedig úgy tűnik, időszerű lesz számára, hiszen a Mercedes a jelenlegi technikai szabályok 2022-es bevezetése óta jóformán esélytelen a versenyeken. A csapat ugyanakkor az elmúlt időszakban jelentős előrelépéseket tett, és joggal bízhat abban, hogy a folytatásban jobb eredményeket érhet majd el.

Hamilton elárulta, egyelőre a búcsú gondolata még nem foglalkoztatja, az ugyanakkor tény, hogy továbbra is mindent belead, és szeretne szépen elköszönni attól a csapattól, mellyel olyan komoly sikereket ért el az elmúlt évtizedben.

„Hogy őszinte legyek, ezen még nem gondolkodtam. De szeretnénk a csúcson befejezni, viszont alapvetően arról szól a dolog, hogy hogyan teljesítünk, és hogyan dolgozunk együtt csapatként. Szeretnénk megbizonyosodni arról, hogy minden követ megmozgatunk az év folyamán, és továbbra is előre tartunk, fejlesztünk, és a legmagasabb szinten tartjuk magunkat” — mondta a hétszeres világbajnok, majd hozzátette, alapvetően számára nem okoz problémát az, hogy motivációt találjon.

„Ugyanaz a helyzet, mint mindig, a motivációt megtalálni szerintem meglehetősen könnyű. Egyszerűen csak arról van szó, hogy célokat kell kitűzni. Vissza kell ülni a lóra, valahányszor megbotlasz, és menni kell tovább. És szerintem hinni kell abban, hogy minden egyes nap tudsz jobb lenni, és minden nap új lehetőségeket tartogat.”

Amikor a hétvégi esélyekről kérdezték, Hamilton nem volt túl bőbeszédű: „Nem tudom. Majd meglátjuk. Érdekes hétvége lesz. Mindig vannak új elemek is az autón, kisebb dolgok itt-ott, de semmi jelentős erre a hétvégére.”

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Hamilton: Most sem nehéz motivációt találnom
A Red Bull csapattagjai bocsánatot kértek Pereztől, hogy nem ismerték fel előbb a problémákat
Leclerc szerint Verstappen versenyzési stílusa teszi izgalmassá az F1-et
Elutasította a McLaren felülvizsgálati kérvényét az FIA!
Sainz a leggyorsabb, Russell nagyot bukott, Verstappennek műszaki gondjai voltak Mexikóban

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!