Ekkor tartják az F1-es időmérőt a Hungaroringen! - F1VILÁG.HU

Ekkor tartják az F1-es időmérőt a Hungaroringen!

HIRDETÉS
Borult időjárás fogadta a Forma-1 mezőnyét szombaton a Hungaroringen, a legfrissebb meteorológiai előrejelzések szerint pedig az sem kizárt, hogy eső áztatja majd a magyar versenypályát a délutáni órákban! Mutatjuk a mai programot!

Pénteken a szokásoknak megfelelően megtartották az első szabadedzéseket a Hungaroringen: a nyitónapon a McLaren ifjú titánja, Lando Norris volt a leggyorsabb Max Verstappen és Carlos Sainz előtt. A forró körülmények kihívást jelentettek a mezőny számára, a Mercedesek pedig bevallottan jobban küszködtek ezzel, mint ellenfeleik.

Talán jó hír az ezüstnyilak számára, hogy szombatra megváltoztak a körülmények: bár korábban az egész hétvégére kánikulát jósoltak, délelőtt borult idő és 25℃ körüli hőmérséklet fogadta a száguldó cirkuszt Mogyoródon. A legfrissebb előrejelzések szerint a délutáni órákban záporok kialakulására is számítani lehet.

A Forma-1-es program 12 óra 30 perckor folytatódik a 3. szabadedzéssel, míg az időmérőt 16 órától rendezik. Az F1VILÁG.HU csapata egész hétvégén a helyszínről számol be a Hungaroring eseményeiről, így érdemes velünk tartani a Magyar Nagydíj idején!

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!