Különleges fényezést kapnak az Alpine autói Austinban - F1VILÁG.HU

Különleges fényezést kapnak az Alpine autói Austinban

HIRDETÉS
Különleges fényezésű versenyautókkal áll rajthoz a hétvégi Amerikai Nagydíjon az Alpine Forma-1-es csapata: a francia istálló az Xbox-szal kötött együttműködése révén az új Indiana Jones-videojátékot reklámozza majd Austinban.

Az Indiana Jones and The Great Circle egy vadonatúj akció-kalandjáték, melyet a Bethesda Softworks ad ki, és a MachineGames fejleszt a Lucasfilm Games-szel együttműködve. A játékban a játékosok Indiana Jones bőrébe bújhatnak, és a világ különböző pontjain vághatnak neki új történeteknek, tele izgalmas kihívásokkal és fejtörőkkel.

Az Alpine különleges festéssel, valamint tematikus versenyruházattal tiszteleg az új játék előtt. Az A524-es autó narancsszínű dizájnt kap, amelyet az Indiana Jones-franchise ikonikus logója ihletett. A festés olyan részleteket is tartalmaz, mint az ősi térkép motívumai és a filmekben látható vörös utazási útvonalak, valamint a játék címe is szerepel a versenyautón.

Esteban Ocon és Pierre Gasly is különleges, a felfedező kalandokat idéző versenyruhában gurulnak pályára Austinban. A ruhákon világutazó térképek és arany részletek jelennek meg, tisztelegve Indiana Jones legendás útjai előtt.

A hétvégi versenyt megelőzően az Alpine csapata és az Indiana Jones and The Great Circle különleges promóciós túrát tartott az Egyesült Államok különböző történelmi helyszínein. A kaland Kaliforniából indult, ahol egy rejtélyes ereklyét egy kamionon szállítottak át az országon Texasba, az austini versenypályához. A látványos utazás során Las Vegas, a Bonneville sóstó, a Monument Valley és számos más ikonikus helyszín is része volt a túrának.

Oliver Oakes, a BWT Alpine Forma-1-es csapat csapatfőnöke így nyilatkozott: „Fantasztikus volt az Xbox csapatával együttműködve életre kelteni ezt a különleges Indiana Jones festést az Amerikai Nagydíjra. Az új dizájn tökéletesen illik majd az austini helyszínhez. Az elmúlt évben az Xbox-szal való partnerségünk új magasságokba emelkedett, és ez az eddigi legnagyobb közös megmozdulásunk. Alig várom, hogy a játék megjelenése után én is kipróbálhassam.”

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!