Norris ellen vizsgálat indult a sprintfutam után! - F1VILÁG.HU

Norris ellen vizsgálat indult a sprintfutam után!

HIRDETÉS
Vizsgálatot indított Lando Norris ellen a Forma-1 irányító testülete, a Nemzetközi Automobil Szövetség (FIA) az austini sprintfutamot követően.

A McLaren versenyzője a 3. helyen ért célba a 19 körös versenyen, melynek hajrájában komoly nyomást helyeztek rá a Ferrari versenyzői. Carlos Sainz végül el is tudott menni mellette, az utolsó körben pedig Charles Leclerc is megpróbált bebújni mellé, a McLaren ifjú titánja azonban agresszíven védte pozícióját.

Leclerc azonnal panaszkodott is a rádión, hogy Norris a féktávon mozdult be, versenymérnöke pedig jelezte is neki, panaszt tesznek a brit pilóta ellen. Az FIA végül nem sokkal ezelőtt erősítette meg, „erratikus vezetés” vétségének gyanúja miatt vizsgálatot indítanak Norris ellen, így nem kizárt, hogy a fiatal pilóta elveszíti a sprintfutamon megszerzett 3. helyét.

Egyedi ajánlat az F1VILÁG.HU olvasóinak: 5000 Ft értékű üdvözlőbónuszt írunk jóvá Tippmixprós számládon! Ne maradj le: lépj be vagy regisztrálj, és használd az F1VILAG5000 bónuszkódot! Kattints ide a részletekért!

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Norris ellen vizsgálat indult a sprintfutam után!
Lawson-parádé Austinban: A mezőny végéről indulva szerzett pontokat a visszatérő tehetség
Piastri elismerte, szenvedős volt számára az austini hétvége
A felháborodott Wolff szerint a Red Bull hazudik az FIA-nak
Sainzot igencsak motiválja a Ferrari kiváló formája

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!