Amerikai Nagydíj: A versenynap eseményei percről percre - F1VILÁG.HU

Amerikai Nagydíj: A versenynap eseményei percről percre

HIRDETÉS
Ma este, magyar idő szerint 21 órakor rajtol el a Forma-1-es Amerikai Nagydíj Austinban, ahol izgalmas verseny várható. Tarts velünk, és nem maradsz le semmi fontosról!

Az első rajthelyről Lando Norris indulhat a McLaren autójával, míg mellőle a háromszoros világbajnok Max Verstappen várja a piros lámpák kialvását. A második rajtsorból a Ferrari versenyzői, Carlos Sainz és Charles Leclerc startolnak, így komoly küzdelemre számíthatunk a győzelemért.

A meteorológiai előrejelzések szerint a verseny ideje alatt száraz idő várható, körülbelül 25-28 °C-os hőmérséklettel. A meleg aszfalt miatt a gumikopás kulcsfontosságú tényező lesz, így a csapatoknak komoly figyelmet kell fordítaniuk a stratégiára és a bokszkiállások időzítésére.

Az F1VILÁG.HU csapata folyamatosan beszámol a versenynap eseményeiről, így érdemes velünk tartani a futam alatt is. A legfrissebb hírekért, eredményekért és háttérinformációkért kövessetek minket weboldalunkon és közösségi oldalainkon is, hogy semmiről ne maradjatok le!

Szöveges tudósítás percről percre:

    Megosztás

    Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

    A legfrissebbek

    Kövess minket a Facebookon is!

    Kövess minket a Facebookon is!