A Ferrari-főnök szerint Mexikóban is szoros lesz a csata a győzelemért! - F1VILÁG.HU

A Ferrari-főnök szerint Mexikóban is szoros lesz a csata a győzelemért!

HIRDETÉS
Szoros csatára számít a hétvégi Mexikói Nagydíjon a Ferrari Forma-1-es csapatát irányító Fred Vasseur. A francia szakember úgy érzi, jól felkészültek a mexikóvárosi pálya kihívásaira.

A Ferrari önbizalommal telve érkezhetett meg a következő versenyhelyszínre, hiszen múlt hétvégén, Austinban Charles Leclerc vezetésével parádés kettős győzelmet szerzett az istálló. A siker persze nem jelenti azt, hogy Mexikóban ismételni tud a Scuderia, Fred Vasseur csapatfőnök ugyanakkor bizakodó a hétvégi verseny kapcsán.

„Az austini kettős győzelem után lendülettel érkezünk Mexikóba, a diadal ami hatalmas motivációt adott az egész csapatnak” — mondta a francia szakember. „A Hermanos Rodriguez versenypálya azonban teljesen más kihívást jelent.”

„Az a tény, hogy Mexikóváros 2200 méterrel a tengerszint felett fekszik, egyedi megközelítést igényel az autó beállítása során. A ritka levegő nagyobb terhelést ró az autó olyan alkatrészeire, amelyeknek hőt kell leadniuk, mint például a rendszerek, a fékek, a motor, és természetesen a gumik is.”

„Megtalálni az egyensúlyt, amely segít kezelni ezt, miközben a legjobb teljesítményt hozzuk ki az autóból, nem könnyű feladat, de jól felkészültünk erre a gyárban.”

Vasseur hozzátette, bár ők is esélyesek a konstruktőri cím megszerzésére, kizárólag magukra összpontosítanak. A Ferrari-főnök biztos abban, szoros lesz a küzdelem a száguldó cirkusz élcsapatai között is.

„A hozzáállásunk ezen a versenyen is ugyanaz lesz, mint bármely más futamon: magunkra koncentrálunk, és figyelünk a részletekre. Ahogy mindig, most is arra számítok, hogy nagyon szoros lesz a verseny az élcsapatok között, és a hétvége végén meglátjuk, hol állunk.”

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

A Ferrari-főnök szerint Mexikóban is szoros lesz a csata a győzelemért!
Nem a fejlesztésekkel van baj: Kiderült, mi okozta a Mercedes austini küszködését
McLaren: A csapatutasításokkal a jövőbeli sikereinket tennénk kockára
Horner azonnali fejlődést vár Pereztől
Antonelli beülhet Hamilton autójába Mexikóban

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!