Hamilton reméli, a Mercedes fejlesztései jobban működnek majd Mexikóban - F1VILÁG.HU

Hamilton reméli, a Mercedes fejlesztései jobban működnek majd Mexikóban

HIRDETÉS
A Forma-1 hétszeres világbajnoka, Lewis Hamilton azt reméli, a hétvégi Mexikói Nagydíjnak otthont adó versenypálya jobban fekszik majd a Mercedes legújabb fejlesztéseinek.

A német istálló számos újítással — köztük egy vadonatúj padlólemezzel — érkezett a múlt hétvégi Amerikai Nagydíjra, a csapat azonban végül kiábrándító hétvégét zárt, Hamilton pedig nem feltétlenül volt meggyőződve az új elemek hatékonyságáról.

A Mercedes problémáit pedig csak tetézte, hogy George Russell időmérős balesete miatt több újítás is megsérült, így ezen a hétvégén, Mexikóban csak egy autóra kerülhet fel a fejlesztési csomag.

Hamilton Mexikóvárosban azt mondta, túltette már magát az Amerikában történteken — ahol már a 2. körben a sóderágyba csúszott —, és reméli, az előttünk álló hétvégén erősebbek lehetnek.

„Nem nézek hátrafelé, csak előre tekintek” — mondta a hétszeres világbajnok. „Nincs mit nézegetni rajta, nem volt valami nagyszerű. Arra törekszem, hogy most jobb munkát végezzek, és ne legyen még egy ilyen hétvégém.”

Arra a kérdésre, hogy képes lesz-e hasonló eredményeket elérni Mexikóban, mint a korábbi években, Hamilton kifejtette: „Ez tényleg azon múlik, hogy… Ha ugyanazt tapasztalom, mint a múlt hétvégén a fejlesztésekkel, akkor… Nem tudom, az autó instabil volt múlt héten, de az austini egy nagyon hepehupás pálya, ez viszont nem az. Remélhetőleg egy simább pályán nem lesznek hasonló problémáink. Ha így lesz, akkor talán közelebb lehetünk az élmezőnyhöz. De az egész egy nagy, ‘ha’… Én pedig csak bízom a legjobbakban.”

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Hamilton reméli, a Mercedes fejlesztései jobban működnek majd Mexikóban
Összehívta a versenyzőket az FIA, változnak a versenyzésre vonatkozó irányelvek!
Fogadj a mexikói időmérő legjobbjára, és zsebeld be az üdvözlőbónuszt! (x)
Antonelli ezúttal nem kockáztatott: „Csak egy tiszta edzést szerettem volna”

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!