Alonsónak nem is volt motorproblémája? - F1VILÁG.HU

Alonsónak nem is volt motorproblémája?

HIRDETÉS

Könnyen lehet, hogy nem is volt motorgondja a vasárnapi Bahreini Nagydíjon a McLaren versenyzőjének, Fernando Alonsónak, csupán a spanyol versenyző így tiltakozik a Honda harmatgyenge erőforrásai ellen.

Erre utalt a Sky Sport F1 televízió riportere, Ted Kravitz, aki szokásos, verseny utáni összefoglalójában arról beszélt, spanyol kollégáinak maga Alonso mondta azt, ha a versenyen nincs pontszerző helyen, egyszerűen kiáll a bokszba.

„Alonso azt mondta nekik, hogy a versenyen olyan keményen nyomja, amennyire csak tudja, mindent megtesz, 100 százalékot nyújt, de ha nincs pontszerző helyen, akkor az utolsó körben kiáll az autóval” – mondta Kravitz.

A riporter beszél arról is, a McLaren verseny utáni közlemény úgy fogalmaz, „Fernando valami problémát érzett a motorral kapcsolatban, ezért úgy döntött, kiáll”, ami lényegében igaz akkor is, ha valóban Alonso „sztrájkjáról” van szó.

A Honda egyébként mindent megtesz azért, hogy javítson erőforrásán, kérdés, hogy a McLarennek sikerül-e megtartania Alonsót az idény végén.

Sajtóhírek szerint a spanyol versenyző szombaton, Bahreinben már a Renault-val tárgyalt, a francia istálló ugyanis szeretné őt másodszor is visszacsábítani.

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Alonsónak nem is volt motorproblémája?
Nem a fejlesztésekkel van baj: Kiderült, mi okozta a Mercedes austini küszködését
A Ferrari-főnök szerint Mexikóban is szoros lesz a csata a győzelemért!
McLaren: A csapatutasításokkal a jövőbeli sikereinket tennénk kockára
Horner azonnali fejlődést vár Pereztől

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!