40-szeres pénzt fizet a fogadóiroda Alonso melbourne-i győzelme esetén! (x) - F1VILÁG.HU

40-szeres pénzt fizet a fogadóiroda Alonso melbourne-i győzelme esetén! (x)

HIRDETÉS
Egyértelműen Max Verstappent tartják a legesélyesebbnek a fogadóirodák a Forma-1-es Ausztrál Nagydíjon — Melbourne-ben azonban láttunk már kaotikus versenyeket az elmúlt évtizedekben, ez pedig a bátrak malmára hajthatja a vizet!

Nem meglepő, hogy az első két verseny megnyerése után Max Verstappen és a Red Bull győzelme esetén fizet a legkevesebbet a TippmixPro: jelen cikk megírásakor 1,15-os odds szerepel a háromszoros világbajnok neve mellett, míg a bukik szerint a második legesélyesebb a győzelemre a holland csapattársa, Sergio Perez, kinek neve mellett 7,75-os odds szerepel.

Ez persze nem jelenti azt, hogy az energiaital-gyárosokra sima hétvége vár, főleg, ha azt nézzük, hogy Ausztráliában azért bőven láttunk már fordulatos, biztonsági autós szakaszokkal és piros zászlós megszakításokkal tűzdelt versenyeket. Bátraké tehát a szerencse: Charles Leclerc győzelme esetén a TippmixPro nagyjából 12-szeres pénzt fizet, míg Lewis Hamilton neve mellett 29-szeres, Fernando Alonsóé mellett 40-szeres szorzó szerepel.

Ha te is kedvet kaptál, és izgalmasabbá tennéd az F1-es Ausztrál Nagydíj eseményeit, kattints az alább linkre, lépj be vagy regisztrál, és tedd meg a téteket! És ne feledd: maradjon játék!

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!