A fogadóiroda szerint Verstappen a legesélyesebb a győzelemre! Te bezsebelted már az 5000 forintos üdvözlőbónuszt? (x) - F1VILÁG.HU

A fogadóiroda szerint Verstappen a legesélyesebb a győzelemre! Te bezsebelted már az 5000 forintos üdvözlőbónuszt? (x)

HIRDETÉS
Bár csak a 2. helyről rajtol, a bukmékerek szerint Max Verstappennek van a legjobb esélye arra, hogy megnyerje a vasárnapi Amerikai Nagydíjat.

Az austini időmérő edzésen Lando Norris szerezte meg a rajtelsőséget, igaz, bevallotta, szerencséje volt azzal, hogy a kvalifikáció végén senki nem tudott javítani George Russell balesete miatt — Max Verstappen ugyanis jó eséllyel elhappolta volna a pole-t az orra elől.

Így viszont Norrisé a rajtelsőség, aki természetesen igyekszik majd győzelemre vinni a McLarent Texasban: a brit versenyző elsősége esetén a fogadóiroda is jól fizet, hiszen a TippmixPro bukmékerei 3,3-szeres szorzót írtak a neve mellé. A legesélyesebbnek Verstappent tartja a fogadóiroda, az ő győzelme 1,8-szeres pénzt hoz a konyhára.

De sokat nyerhetünk egy Ferrari-győzelemmel is, amire a szombati sprintfutamon látott versenytempó alapján talán nem is olyan kicsit az esély — a szorzók viszont meglehetősen magasak az olasz csapat pilótáinak nevei mellett. Carlos Sainz győzelme 6,5-szeres pénzt hozhat a konyhára, míg Charles Leclerc neve mellett 8-szoros a szorzó.

Ha izgalmasabbá tennéd te is a mai versenyt, kattints ide, lépj be vagy regisztrálj, és tedd meg a téteket! Most ráadásul 5000 forint üdvözlőbónuszt kapsz tőlünk, ha regisztrálsz és használod az F1VILAG5000 bónuszkódot!

Kedved kaptál? Kattints az alábbi bannerre a részletekért! És ne feledd: maradjon játék!

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

A fogadóiroda szerint Verstappen a legesélyesebb a győzelemre! Te bezsebelted már az 5000 forintos üdvözlőbónuszt? (x)
Lawson-parádé Austinban: A mezőny végéről indulva szerzett pontokat a visszatérő tehetség
Piastri elismerte, szenvedős volt számára az austini hétvége
A felháborodott Wolff szerint a Red Bull hazudik az FIA-nak
Sainzot igencsak motiválja a Ferrari kiváló formája

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!