Portugál Nagydíj

Kövesd velünk a portimaói eseményeket! Lépj be az F1Világ Paddockba!

A Lotus számára döntő volt a tizedik hely

Megosztás itt: facebook
Facebook
Megosztás itt: twitter
Twitter
Megosztás itt: email
Email
Megosztás itt: whatsapp
WhatsApp

A Lotus számára döntő volt a tizedik hely

A Team Lotus csapatfőnöke, Tony Fernandes boldogan nyilatkozott, miután alakulata zsinórban másodszor is megszerezte a tizedik helyet a konstruktőrök versenyében.


A Team Lotus csapatfőnöke, Tony Fernandes boldogan nyilatkozott, miután alakulata zsinórban másodszor is megszerezte a tizedik helyet a konstruktőrök versenyében.

A kiscsapat ugyan egyetlen pontot sem szerzett, ám eredményei alapján két riválisa, a HRT és a Virgin előtt végzett az összetettben, akárcsak tavaly, első évében, ami közel 25 millió dollárt hoz számára a konyhára a kereskedelmi jogdíjakból.

Fernandes szerint ez az összeg kulcsfontosságú csapata számára, amelynek komoly tervei vannak a jövőre nézve, mikor már Caterham néven fog versenyezni a Forma-1-ben.

„Szinte alig láttam a verseny végét a könnyeimtől. Nagyon boldog vagyok” – mondta az üzletember. „Két év kemény munkája meghozta a gyümölcsét, és jó volt látni, hogy mindkét autónk biztonságban célba ért, mellyel megszereztük a tízedik helyet a gyártók versenyében.”

„Az már csak hab volt a tortán, hogy megvertük az egyik Renault-t, ez sokat jelentett nekem, hiszen mindig is mondtam, hogy a jó srácok nyernek. Egy fantasztikus kis csapat van itt. Várjuk már a az új életet a Caterham F1 Team név alatt és búcsút mondunk a Team Lotusnak.”

„Colin (Chapman) – bízunk abban, hogy büszke vagy ránk, és bízunk abban, hogy rajtunk tartod a szemed a Caterham F1 Teamen. Tudjuk, hogy büszkévé teszünk a jövőben is.”

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Hozzájárulok, hogy az F1VILAG.HU hírlevel(ek)et küldjön számomra, és közvetlen üzletszerzési céllal megkeressen az általam megadott elérhetőségeimen saját vagy üzleti partnerei ajánlatával:*
Hozzájárulok (Az adatkezelés részletei »)

Ezeket is ajánljuk!

Lépj be a paddockba! Ez történik Portimaóban!