Az eddigi legnehezebb hétvége várhat Monacóban a Red Bullra - F1VILÁG.HU

Az eddigi legnehezebb hétvége várhat Monacóban a Red Bullra

HIRDETÉS
Az eddigi legnehezebb versenye várhat a Red Bull Forma-1-es csapatára Monacóban — mondja az energiaital-gyárosok motorsport-tanácsadója, dr. Helmut Marko, aki a McLarentől és a Ferraritól is jó teljesítményt vár hétvégén.
Red Bull front wing, Imola

Nincs megállás, az imolai versenyt követően ezen a hétvégén már Monte-Carlóban vendégeskedik az F1-es mezőny. A Red Bull múlt hétvégén győzni tudott ugyan, ám Max Verstappen mindössze 7 tizedmásodperces előnnyel ért célba az ismét remek formát mutató Lando Norris előtt.

Dr. Helmut Marko szerint nem kétséges, a McLaren jelentősen fel tudott javulni, Monacóban pedig tényleg mindent bele kell adniuk — különösen az időmérőn.

„Határozottan össze kell kapnunk magunkat a McLaren jelentette kihívás miatt. Most Monaco következik, és ott minden az időmérőről szól” — mondta a szakember a De Telegraaf című lapnak. „Azt gondolom, ez lesz az eddigi legnehezebb verseny a bukkanók és a kerékvetők miatt. És sokat várok a Ferraritól is, különösen Charles Leclerc-től.”

„A technikai csapatunk keményen dolgozott. Ahogy mondtam, az időmérő hihetetlenül fontos, hiszen le lehet lassítani akár 2-3 másodperccel is a versenyen, és még úgy is nyerni lehet, ha az ember elöl van. Különösen a kerékvetőkre kell elkezdenünk nagyon odafigyelni.”

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!