Orosz Nagydíj
Next
Prev

Ne maradj le! Ez történik az Orosz Nagydíj helyszínén, Szocsiban!

Briatore: Nincs különösebb nyomás Piquet-n

A Renault csapatvezetője, Flavio Briatore egyáltalán nem aggódik újonc versenyzője, Nelsinho Piquet miatt, aki borzalmasan gyengén teljesített a szezonnyitó Ausztrál Nagydíjon.

A Renault csapatvezetője, Flavio Briatore egyáltalán nem aggódik újonc versenyzője, Nelsinho Piquet miatt, aki borzalmasan gyengén teljesített a szezonnyitó Ausztrál Nagydíjon.

Azt követően, hogy a huszonegyedik helyről vágott neki a vasárnapi megmérettetésnek, a brazil versenyző egészen a futam feléig, kieséséig küszködött sérült autójával, miután belekeveredett a rajt utáni csetepatéba.

Annak ellenére, hogy Piquet teljesítménye jócskán elmarad csapattársáétól, a kétszeres világbajnok Fernando Alonsóétól, aki a negyedik helyen fejezte be a futamot, Briatore elmondta, nem aggódik a brazil újonc miatt.

“Mindenki számára nagyon nehéz volt az első futam, mindössze nyolcan fejezték be a versenyt” – mondta az olasz szakember. “Nelsonnak az autója hátuljával voltak gondok, ami a rajtnál megsérült. Fantasztikusan kapta el a rajtot, hiszen az első körben már a tizenkettedik helyen tanyázott.”

“Azonban fiatal, és még nincs rajta különösebb nyomás. Majd meglátjuk, mi fog történni Malajziában. Viszont egyelőre nem kell aggódnia” – folytatta Briatore, aki ódákat zengett a nagy visszatérő Alonsóról.

“Fernando fantasztikus munkát végzett. Nagyon szerencsétlenek voltunk a biztonsági autós periódusokkal, mindig a legrosszabbkor, a legrosszabb helyen bukkant fel a safety car, de Fernando ennek ellenére kiválóan vezetett.”

“Az autó már sokkal jobb, majd meglátjuk, mire lesz képes. Ez még csak az első verseny volt, így a negyedik hely felér egy csodával. Számos újítás érkezik, és Malajziában már tisztább képet kaphatunk az erőviszonyokról. Még mindig nehéz lenne megmondani, ki hol áll a mezőnyben” – tette hozzá Briatore.

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

HIRDETÉS

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Hozzájárulok, hogy az F1VILAG.HU hírlevel(ek)et küldjön számomra, és közvetlen üzletszerzési céllal megkeressen az általam megadott elérhetőségeimen saját vagy üzleti partnerei ajánlatával:*
Hozzájárulok (Az adatkezelés részletei »)

Ezeket is ajánljuk!

HIRDETÉS

További hírek

HIRDETÉS
HIRDETÉS
HIRDETÉS