Brown szerint szomorú, ahogy Marko Norrisról beszélt - F1VILÁG.HU

Brown szerint szomorú, ahogy Marko Norrisról beszélt

HIRDETÉS
A McLaren vezérigazgatója nemtetszését fejezte ki azzal kapcsolatban, ahogy szerinte a Red Bull tanácsadója Lando Norris mentális képességeit minősítette.

A szűrő nélküli megnyilvánulásairól elhíresült Helmut Marko az F1-es őszi szünet során ejtett el egy olyan megjegyzést, ami némi indulatot váltott ki Zak Brownból. Markótól ugyanis azt kérdezték, szerinte Max Verstappen és Lando Norris közül ki lesz idén a világbajnok, mire a Red Bull tanácsadója azt reagálta, Norris hibáit és visszatérő önkritikáit figyelembe véve ő Verstappenre teszi a voksát.

A McLaren vezérigazgatója az austini hétvégén reagált Marko kommentjére, amivel kapcsolatban nemtetszését fejezte ki.

„Olvastam Helmut megjegyzéseit. Kiábrándítóak, de nem meglepőek. Lando a mentális egészség egyik nagykövete, de Toto [Wolff, a Mercedes csapatvezetője] is nyíltan beszél a témáról. Ez egy komoly témakör, amit mi próbálunk nyíltan kezelni, szóval szerintem ez a fajta piszkálódás szerintem helytelen. 10-20 évvel visszavet minket.”

Brown kommentjére reagálva Marko elárulta, ő csak egy kérdésre válaszolt.

„Azt kérdezték tőlem, ki fogja megnyerni a világbajnoki címet. Erre azt válaszoltam, hogy Max, mivel mentálisan ő a legerősebb, és mert ő a leggyorsabb pilóta. Ha megnézik, Max a rajtok során hányszor javított pozíciót vagy őrizte azt meg, és Lando ebben hogyan szerepel, akkor nyilvánvalóvá válik a kérdés.”

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Brown szerint szomorú, ahogy Marko Norrisról beszélt
Ekkor lesz az F1-es sprintfutam és időmérő Austinban!
A Red Bull vezérigazgatója szerint Ricciardo a menesztése ellenére boldog és elégedett
FIA: Nincs jele annak, hogy a Red Bull csalt volna
Bejutott a top 10-be, Colapinto mégsem teljesen elégedett

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!