Friss hírek

Chandhok megtartaná pénteki munkáját az F1-ben

Párhuzamosan szerepelne két szériában 2012-ben a Team Lotus korábbi teszt –és tartalékversenyzője, Karun Chandhok.


Párhuzamosan szerepelne két szériában 2012-ben a Team Lotus korábbi teszt –és tartalékversenyzője, Karun Chandhok.

Az indiai sofőr elárulta, szeretné, ha jövőre is hasonló szerepkörben tevékenykedhetne a Forma-1-ben, emellett pedig egy sportautó-szériában is elindulna.

Hirdetés
 

Chandhok idén kilencszer ülhetett autóba a Lotus színeiben péntekenként, a Német Nagydíjon pedig Jarno Trulli helyett rajthoz is állhatott.

„Van néhány lehetőség a folytatásra, mint pénteki versenyző, és nyilvánvaló, hogy továbbra is szeretnék a Forma-1-ben maradni” – mondta a 27 éves versenyző. „Majdhogynem lehetetlen versenyzői ülést szerezni az F1-ben 2012-re, szóval nem hinném, hogy ez megtörténik.”

„De elég világos, hogy muszáj újra versenyeznem, mert nem lenne jó számomra, ha egy újabb évet az oldalvonal mellett töltenék. Ez pedig segíthet majd akkor, ha a jövőben lesz versenyzési lehetőségem a Forma-1-ben.”

„A célom még mindig az F1, de az új World Endurance Championship is nagyon érdekes. Csak egy ütközés van az F1-es versenynaptárral, szóval folytathatnák a pénteki munkát itt, melyet remélhetőleg kombinálhatok majd az LMP1 programmal.”

„A Le Mans-ban való versenyzés is olyasvalami, amit egy versenyzőnek ki kell pipálnia. Versenyeztem Monacóban, Macauban, Spában, Silverstone-ban, Le Mans pedig szintén olyasvalami, melynek szerepelnie kell a listán.”

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!