Kattints és kövesd velünk az Orosz Nagydíj eseményeit!

  Friss hírek

Chandhok versenyezni akar Indiában

Karun Chandhok bízik abban, rajthoz állhat hazai versenyén, az Indiai Nagydíjon e hónap végén.


Karun Chandhok bízik abban, rajthoz állhat hazai versenyén, az Indiai Nagydíjon e hónap végén.

A Team Lotus tartalékosa továbbra is Tony Fernandes csapatfőnök döntésére vár – rajta múlik ugyanis, hogy az indiai versenyző rajthoz állhat-e hazai közönsége előtt.

„Nemrég érkeztem Indiába, és mindenkit ez érdekel – a telefonom őrült módjára csörög egyfolytában” – fogalmazott Chandhok az Autosportnak.

„Bárcsak tudnék valami újat mondani, de az egész Tony-n és a csapaton múli. Tony számtalanszor mondta már a közelmúltban, hogy személy szerint nagyon szeretné, ha versenyeznék.”

„A legutóbbi három alkalommal, amikor pályára gurultam pénteken, sokkal kényelmesebben éreztem magam az autóban. Ezt az is mutatja, hogy a tempóm sokkal jobb volt, különösen Suzukában és Koreában, noha ez a két pálya új volt számomra.”

Chandhok reméli, honfitársai, akik jegyet váltottak az október végi versenyre, nem lesznek csalódottak, és látják őt versenyezni.

„Nem titok, hogy szeretnék versenyezni Indiában. Ha ott lehetnék a rajtrácson az első Indiai Nagydíjon, az nagy büszkeséggel töltene el. Tudom, hogy sokan vásároltak már jegyet és az indiai média is izgatottnak tűnik, de nem rajtam múlik a dolog.”

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

További cikkek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!