Portugál Nagydíj

Kövesd velünk a portimaói eseményeket! Lépj be az F1Világ Paddockba!

Dennis nem aggódik Hamilton miatt

Megosztás itt: facebook
Facebook
Megosztás itt: twitter
Twitter
Megosztás itt: email
Email
Megosztás itt: whatsapp
WhatsApp

Dennis nem aggódik Hamilton miatt

A McLaren csapatvezetője, Ron Dennis úgy gondolja, hogy Lewis Hamilton már most maga mögött hagyta a hétvégén történteket, és a következő futamnak helyet adó Spanyol Nagydíjon ismét visszatér a mezőny élére.

A McLaren csapatvezetője, Ron Dennis úgy gondolja, hogy Lewis Hamilton már most maga mögött hagyta a hétvégén történteket, és a következő futamnak helyet adó Spanyol Nagydíjon ismét visszatér a mezőny élére.

Hamilton számára borzalmasan végződött a Bahreini Nagydíj, ahol kis híján lefulladt a rajtrácson, majd összeütközött egykori csapattársával, Fernando Alonsóval, és csak a tizenharmadik helyen végzett, mellyel elvesztette vezető pozícióját a bajnoki pontversenyben.

A brit versenyző nem tudta palástolni csalódottságát, a futam után azonnal elhagyta a pályát, azonban Dennis biztos benne, hogy mindez nem hat majd ki jövőbeni teljesítményére.

“Ha versengő típus vagy, akkor önmagaddal szemben is kemény vagy” – mondta Dennis. “Mindig is mondtam, hogy én sem vagyok kivétel ez alól, és be kell valljuk, nem vagyunk vesztesek.”

“Harcosok vagyunk, és mikor azt gondolod, nem végeztél túl jó munkát, akkor már arra koncentrálsz, hogy a következő versenyen legyél, és visszavághass, mert ha nem jön közbe semmi, akkor még versenyképesebb leszel. Ez a sport természete. Vannak hullámhegyek és hullámvölgyek, de ez így van rendjén, soha nem volt ez másképp.”

Dennis szerint az egyedüli dolog, ami miatt Hamiltonnak esetleg aggódnia kell, az a pontállás, de mivel jelenleg nagyon szoros a küzdelem, semmi oka nem lehet arra, hogy csalódott legyen.

“A futamot követő napokban feldolgozza az ember a történteket, és túlteszi magát rajtuk” – magyarázta a brit szakember. “Mindössze a pontállásra kell figyelned, és mivel jelenleg nagyon szoros minden, egyelőre ennek nincs is jelentősége. Mikor minden ennyire szoros, nem kezdhetsz el azonnal pánikolni. Mindössze arra kell koncentrálnod, hogy a lehető legjobb munkát végezd a hétvégén, és minden simán menjen.”

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Hozzájárulok, hogy az F1VILAG.HU hírlevel(ek)et küldjön számomra, és közvetlen üzletszerzési céllal megkeressen az általam megadott elérhetőségeimen saját vagy üzleti partnerei ajánlatával:*
Hozzájárulok (Az adatkezelés részletei »)

Ezeket is ajánljuk!