Ekkor rajtol az F1-es Amerikai Nagydíj - F1VILÁG.HU

Ekkor rajtol az F1-es Amerikai Nagydíj

HIRDETÉS
Ma este rajtol el a Forma-1-es Amerikai Nagydíj Austinban, ahol izgalmas verseny várható. A pole pozícióból Lando Norris, a McLaren brit pilótája indulhat, míg mellőle a háromszoros világbajnok Max Verstappen, a Red Bull versenyzője várja a rajtot. A Ferrari versenyzői, Carlos Sainz és Charles Leclerc a második sorból startolnak, így minden adott egy látványos futamhoz.

A verseny alatt a meteorológiai előrejelzések szerint száraz idő várható, 25-28 °C körüli hőmérséklettel. Ez ideális körülményeket biztosít a pilóták számára, de az abroncshasználat kulcsfontosságú lesz a forró aszfalt miatt. A gumikopás komoly szerepet játszhat a verseny kimenetelében, ezért a csapatoknak jól meg kell választaniuk stratégiáikat.

Az austini verseny magyar idő szerint 21 órakor rajtol majd, így jó kis esti programnak ígérkezik az egyesült államokbeli száguldás.

Az F1VILÁG.HU csapata folyamatosan beszámol a versenynap eseményeiről, így érdemes velünk tartanotok a futam alatt is. A legfrissebb hírekért, eredményekért és háttérinformációkért látogassatok el weboldalunkra, és kövessetek minket a közösségi oldalainkon is, hogy első kézből értesülhessetek a legfontosabb történésekről!

Izgalmas verseny elé nézünk, ahol Norris és Verstappen mellett a Ferrarik is komoly esélyessé léphetnek elő. Ne maradjatok le semmiről!

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

F1VILÁG.HU (@f1vilag) által megosztott bejegyzés

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Ekkor rajtol az F1-es Amerikai Nagydíj
Lawson-parádé Austinban: A mezőny végéről indulva szerzett pontokat a visszatérő tehetség
Piastri elismerte, szenvedős volt számára az austini hétvége
A felháborodott Wolff szerint a Red Bull hazudik az FIA-nak
Sainzot igencsak motiválja a Ferrari kiváló formája

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!