Hamilton a 2023-as győzelemről: Soha ne mondd, hogy soha! - F1VILÁG.HU

Hamilton a 2023-as győzelemről: Soha ne mondd, hogy soha!

HIRDETÉS
A Forma-1 hétszeres világbajnoka, Lewis Hamilton azt mondja, bár jelen pillanatban képtelenek felvenni a versenyt a Red Bull csapatával, nem tartja lehetetlennek azt, hogy futamot nyerjen a szezon második felében.

A brit pilóta jelenleg a 4. helyet foglalja el az egyéni összetettben, nemrég pedig arról beszélt, célja, hogy megszerezze Fernando Alonsótól a pontverseny 3. helyét. A Mercedes nehezen kezdte a szezont, az elmúlt időszakban azonban javuló formát mutatott, miközben az Alonsót is foglalkoztató Aston Martin látszólag visszaesett.

A Red Bull dominanciája pedig továbbra is egyértelmű – ennek ellenére Hamilton nem mondott le még arról, hogy a 2021-es Szaúd-arábiai Nagydíjon aratott győzelme után újra a dobogó tetejére álljon.

„Momentán nem vagyok biztos abban, hogy jelenleg képesek vagyunk harcolni a Red Bull-lal a versenytempó terén. Azt hiszem, Magyarországon előfordult, hogy Max körönként 8 tizedmásodperccel gyorsabb volt mindenki másnál. De soha ne mondd, hogy soha!” – mondta a hétszeres világbajnok arra a kérdésre, hogy vajon képes lesz-e versenyt nyerni 2023-ban.

„Nem úgy kezdtünk, ahogy szerettünk volna az év elején, de sokat fejlődtünk a szezon során eddig, és remélem, hogy sokkal többet fogunk az idény második felében.”

„A télen elvégzett lenyűgöző munka után hátrányból kezdtünk, és nagyon meredek hegyet kellett megmászni. De igazán büszke vagyok a csapatra. A konstruktőri második helyért harcolunk, amire egyértelműen nem számítottunk azok után, amit az első teszten éreztünk. És ez a nagyszerű csapatmunkának köszönhető, ami a háttérben zajlik.”

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Hamilton a 2023-as győzelemről: Soha ne mondd, hogy soha!
A Red Bull elismerte, létezik trükkös eszközük, de a szabályszegést tagadja
Eltörlik a leggyorsabb körért járó bónuszpontot az F1-ben
A Red Bull szerint Norris idén nem tudja legyőzni Verstappent
Az F1-es Amerikai Nagydíj TV-közvetítései

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!