Hamilton maradt az élen Sepangban - F1VILÁG.HU

Hamilton maradt az élen Sepangban

HIRDETÉS

Nem talált legyőzőre a Maláj Nagydíj második szabadedzésén sem a McLaren versenyzője, Lewis Hamilton. A brit mögött Michael Schumacher és Jenson Button zárt Sepangban.


Nem talált legyőzőre a Maláj Nagydíj második szabadedzésén sem a McLaren versenyzője, Lewis Hamilton. A brit mögött Michael Schumacher és Jenson Button zárt Sepangban.

Az ígért eső ugyan elmaradt, a csapatoknak azonban így is bőven volt tennivalója a Forma-1-es Maláj Nagydíj második szabadedzésén.

A mezőny már viszonylag hamar megkezdte a munkát a második sepangi tréningen, hiszen mindenki attól tartott, az esőbb előbb vagy utóbb, de megérkezik a maláj aszfaltcsík fölé.

Nos, ez végül nem következett be, így a pilóták mindvégig száraz aszfalton róhatták a köröket.

A leggyorsabb ezúttal is a mclarenes Lewis Hamilton lett, míg csapattársa, Jenson Button a harmadik pozícióban zárt. Nem csak a wokingi gárdának van azonban oka az elégedettségre, hiszen a Mercedes is kiválóan szerepelt a forróságban: Michael Schumacher 3 tizedmásodperces hátrányban lett második, míg Nico Rosberg a negyedik pozícióban zárta a gyakorlást.

A nap meglepetésembere kétségkívül a Toro Rosso ausztrálja, Daniel Ricciardo, aki parádés teljesítményt nyújtva – Fernando Alonsót és Mark Webbert megelőzve – zárt ötödikként. Csapattársa, Jean-Eric Vergne is jól szerepelt, hiszen ő is a legjobb tízbe verekedte magát: a francia nyolcadik lett.

Nem lehet teljesen elégedett a címvédő Sebastian Vettel: a német csupán tizedik lett a második edzés végére.

A Lotus versenyzője, Kimi Räikkönen sem lehet teljesen elégedett, hiszen legjobbja csak a tizenötödik helyre volt elegendő. Alonsóhoz képest meglehetősen gyengén szerepelt Felipe Massa, a brazil ugyanis csak a tizenhatodik lett.

A Maláj Nagydíj szombati szabadedzését magyar idő szerint reggel 6 órakor tartják majd Sepangban.

Hirdetés

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!