Hamilton nem változtat hozzáállásán - F1VILÁG.HU

Hamilton nem változtat hozzáállásán

HIRDETÉS

Lewis Hamiltonnak esze ágában sincs változtatni hozzáállásán a Spanyol Nagydíjon, ahol mindent megtesz majd annak érdekében, hogy visszavágjon az elmúlt versenyen elszenvedett vereségért, és visszatérjen a bajnokság élére.

Lewis Hamiltonnak esze ágában sincs változtatni hozzáállásán a Spanyol Nagydíjon, ahol mindent megtesz majd annak érdekében, hogy visszavágjon az elmúlt versenyen elszenvedett vereségért, és visszatérjen a bajnokság élére.

A brit versenyző borzalmasan teljesített Bahreinben, ahol sorozatos hibáinak köszönhetően elvesztette vezető pozícióját a bajnoki pontversenyben, és úgy érezte, cserbenhagyta a McLarent.

Hamilton azonban csütörtökön kijelentette, nem rágódik a múlton, sokkal inkább arra összpontosít, hogy jól szerepeljen a hétvégi Spanyol Nagydíjon.

“A verseny után tisztában voltam azzal, hogy nagyon gyengén teljesítettem, így az azt követő napokban azon elmélkedtem, miként kerülhetem el az ilyen és ehhez hasonló eseteket. Hamar magam mögött hagytam az egészet, és úgy érzem, készen állok a hétvégi megmérettetésre” – mondta a brit pilóta csütörtökön Barcelonában.

“Mindig az a lényeg, hogy az ember fordítani tudjon, és a hibákból tanulva még erősebé váljon. Ugyanúgy készültem erre a versenyre, mint a többire, és mindent megteszek annak érdekében, hogy ne hibázzak újra. Kipihenten és felkészülten várom a futamot, abszolút jól érzem magam” – tette hozzá Hamilton, aki biztos benne, hogy mindhárom élcsapat eséllyel pályázhat a végső győzelemre.

“Természetesen azt gondoltuk, hogy az idei év is a Ferrari és a McLaren párharcát hozza majd, azonban a BMW rengeteget fejlődött, ahogy az egész paddock. Már az időmérő edzésen láttuk, hogy jóval kisebbek a különbségek a csapatok között, azonban az, hogy egy újabb csapattal kell felvennünk a harcot, élvezetet nyújt számunkra.”

Hamilton továbbá azt is elmondta, az európai futamok nyitóállomásának helyet adó Spanyol Nagydíjon nem feltétlenül rajzolódnak majd ki a valós erőviszonyok, ugyanis pályáról pályára változhat a sorrend.

“Sokan azt gondolják, hogy az lesz a sorrend a szezon hátralévő részében, mint a hétvégi versenyen, de ezzel én nem értek egyet. A tavalyi évben a Ferrari nagyon erős volt ezen a pályán, ahogy mi is, míg más helyszíneken gyengébben teljesítettünk” – mondta a brit versenyző.

“Mindenki erős lesz Barcelonában, hiszen rengeteget tesztelünk ezen a pályán, azonban minden helyszín más és más. Örülök, hogy visszatértünk Európába, és már alig várom a hétvégi futamot” – tette hozzá Hamilton.

Hirdetés

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!