Hamiltonék kiábrándító napon vannak túl, esőben bízik a hétszeres világbajnok - F1VILÁG.HU

Hamiltonék kiábrándító napon vannak túl, esőben bízik a hétszeres világbajnok

HIRDETÉS
Gyenge formában kezdte a Forma-1-es Belga Nagydíjat pénteken a Mercedes csapata, Lewis Hamilton pedig úgy érzi, ha esni fog szombaton, jobb teljesítményre lehetnek képesek.

A hétszeres világbajnok bő 1 másodperces lemaradással csak a 10. helyen zárta a spái nyitónapot, és miközben az elmúlt hetekben remekül érezte magát autójában, ma egész egyszerűen nem volt jó vezetni a W15-öst. Hamilton az egyensúllyal kapcsolatos problémákra panaszkodott, ráadásul a pattogás is fejtörést okozott a német istállónak az edzések során.

„Elég rossz nap volt… Na igen… Nem igazán tudom, mit mondjak” — mondta a hétszeres világbajnok. „Nagyszerű érzés volt vezetni az autót az elmúlt néhány versenyen, de ma teljesen más volt a helyzet.”

„Dolgoztunk rajta, az első edzés nem volt túl nagyszerű, de a második gyakorlásra elvégeztünk néhány módosítást, jónak is tűnt a dolog, de aztán a lágy gumikra váltottam, nem tudtam javítani… Az egyensúllyal voltak problémáink. Jobb volt a helyzet a második edzésen, de mindenki más is jobb lett. Az, hogy 1,2 másodperces hátrányban vagyunk, nem túl rózsás, de ez van…”

A hétszeres világbajnok hozzátette, jelen állás szerint az eső kedvezne a Mercedesnek Spa-Francorchamps-ban.

„Ha száraz lesz az idő, nem leszünk túl jó helyzetben, de persze az este folyamán biztosan elvégzünk néhány változtatást.  Ha esni fog szombaton, remélhetőleg jobb munkát tudunk végezni. Az autó szerintem jobb lesz vizes pályán, mint szárazon.”

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Hamiltonék kiábrándító napon vannak túl, esőben bízik a hétszeres világbajnok
Eltörlik a leggyorsabb körért járó bónuszpontot az F1-ben
A Red Bull szerint Norris idén nem tudja legyőzni Verstappent
Az F1-es Amerikai Nagydíj TV-közvetítései
Verstappen nemigen fogja megúszni újabb rajtbüntetés nélkül

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!