Hivatalos: Elmarad a bahreini és vietnámi F1-es verseny is! - F1VILÁG.HU

Hivatalos: Elmarad a bahreini és vietnámi F1-es verseny is!

HIRDETÉS
Elhalasztják a jövő hétre tervezett Forma-1-es Bahreini Nagydíjat, és az április elején esedékes Vietnámi Nagydíjat sem rendezik meg – jelentette be a száguldó cirkusz vezetősége pénteken.

Az már februárban eldőlt, hogy az április közepére tervezett Kínai Nagydíjat a koronavírus miatt elhalasztják, magyar idő szerint péntek hajnalban pedig Melbourne-ben bejelentették, törlik a 2020-as szezon idénynyitó futamát, az Ausztrál Nagydíjat is.

Ezek után szinte borítékolható volt, hogy a jövő heti, már eleve zárt kapusra tervezett Bahreini Nagydíjat is halasztják, és az országba való beutazási szigorítások miatt végül a Vietnámi Nagydíjat is elhalasztották. Mindezt pénteken, sajtóközleményben jelentette be a Forma-1 vezetősége.

A kiadott kommünikében azt is megerősítik, folyamatosan együttműködnek a promóterekkel, és megpróbálnak alternatív dátumokat találni a versenyek jövőbeli megrendezésére.

A Forma-1 vezetősége és a Nemzetközi Automobil Szövetség (FIA) arra számít, a világbajnokság Európában kezdődik majd május végén, ám a koronavírussal kapcsolatos nemzetközi helyzet képlékenysége miatt folyamatosan monitorozzák a helyzetet.

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Hivatalos: Elmarad a bahreini és vietnámi F1-es verseny is!
Lawson-parádé Austinban: A mezőny végéről indulva szerzett pontokat a visszatérő tehetség
Piastri elismerte, szenvedős volt számára az austini hétvége
A felháborodott Wolff szerint a Red Bull hazudik az FIA-nak
Sainzot igencsak motiválja a Ferrari kiváló formája

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!