Horner: Vettel elkötelezett a Red Bull mellett - F1VILÁG.HU

Horner: Vettel elkötelezett a Red Bull mellett

HIRDETÉS

Christian Horner biztos abban, hogy Sebastian Vettel jól érzi magát a Red Bullnál és nem kacsintgat más csapatok felé.


Christian Horner biztos abban, hogy Sebastian Vettel jól érzi magát a Red Bullnál és nem kacsintgat más csapatok felé.

Az elmúlt napokban a négyszeres világbajnokot, aki az idei évben még egyetlen versenyt sem tudott nyerni, többször is szóba hozták a Mercedesszel.

A Mercedes állítólag komolyan fontolhatja Vettel leszerződtetését Nico Rosberg mell, mellyel egy teljes német felállással vághatna neki a 2015-ös idénynek.

Vettel azonban cáfolta, hogy érdekelné a váltás, és Horner is biztos abban, hogy versenyzője teljes mértékben elkötelezett a Red Bull mellett, jóllehet idén nem úgy alakulnak a dolgok, ahogy azt szeretnék.

„Nos mindig így kezdődnek a pletykák, már szóba hozták a Ferrarival, a McLaren is állítólag komoly ajánlatot tett, illetve a Mercedes is szóba került, mint lehetséges végállomás” – mondta Horner.

„Szóval majd meglátjuk, mi lesz a jövőben. Azonban egy biztos. Sebastian teljes mértékben elkötelezett a csapat mellett, efelől semmi kétségem, és a Red Bull versenyzője lesz jövőre.”

„Elégedett a csapattal, ahogy a csapat is elégedett vele, és biztos vagyok abban, hogy komoly sikereket fogunk még elérni közösen a jövőben.”

„Tudjuk, hogy sok a teendőnk, egyikünk sem elégedett a jelenlegi helyzettel, de mindent megteszünk, hogy ezen változtassunk.”

Hirdetés

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!