Horner: Vettel elkötelezett a Red Bull mellett

Christian Horner biztos abban, hogy Sebastian Vettel jól érzi magát a Red Bullnál és nem kacsintgat más csapatok felé.


Christian Horner biztos abban, hogy Sebastian Vettel jól érzi magát a Red Bullnál és nem kacsintgat más csapatok felé.

Az elmúlt napokban a négyszeres világbajnokot, aki az idei évben még egyetlen versenyt sem tudott nyerni, többször is szóba hozták a Mercedesszel.

A Mercedes állítólag komolyan fontolhatja Vettel leszerződtetését Nico Rosberg mell, mellyel egy teljes német felállással vághatna neki a 2015-ös idénynek.

Vettel azonban cáfolta, hogy érdekelné a váltás, és Horner is biztos abban, hogy versenyzője teljes mértékben elkötelezett a Red Bull mellett, jóllehet idén nem úgy alakulnak a dolgok, ahogy azt szeretnék.

„Nos mindig így kezdődnek a pletykák, már szóba hozták a Ferrarival, a McLaren is állítólag komoly ajánlatot tett, illetve a Mercedes is szóba került, mint lehetséges végállomás” – mondta Horner.

„Szóval majd meglátjuk, mi lesz a jövőben. Azonban egy biztos. Sebastian teljes mértékben elkötelezett a csapat mellett, efelől semmi kétségem, és a Red Bull versenyzője lesz jövőre.”

„Elégedett a csapattal, ahogy a csapat is elégedett vele, és biztos vagyok abban, hogy komoly sikereket fogunk még elérni közösen a jövőben.”

„Tudjuk, hogy sok a teendőnk, egyikünk sem elégedett a jelenlegi helyzettel, de mindent megteszünk, hogy ezen változtassunk.”

Görgess tovább, ez is érdekelhet!

HIRDETÉS

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Hozzájárulok, hogy az F1VILAG.HU hírlevel(ek)et küldjön számomra, és közvetlen üzletszerzési céllal megkeressen az általam megadott elérhetőségeimen saját vagy üzleti partnerei ajánlatával:*
Hozzájárulok (Az adatkezelés részletei »)

Ezeket is ajánljuk!

HIRDETÉS

További hírek

HIRDETÉS
HIRDETÉS
HIRDETÉS