Friss hírek
Next
Prev

Kubica: Nem mondtam le az F1-es visszatérésről

Fotó: XPB

Csak tartalék- és fejlesztőversenyzőként számít Robert Kubicára a Williams Forma-1-es csapata 2018-ban, a lengyel azonban nem mondott le arról, hogy újra állandó tagja legyen a mezőnynek.

A Williams kedden jelentette be, hogy Szergej Szirotkin lesz Lance Stroll csapattársa az előttünk álló idényben, Kubicára pedig tesztpilótaként számít a gárda. A lengyel az előszezoni és évközi teszteken is lehetőséget kap, illetve több pénteki edzésen is autóba ülhet majd.

Kubica célja azonban továbbra is az, hogy visszatérjen az F1-es rajtrácsra.

„Nagyon élveztem az F1-es jelenlétet az elmúlt pár hónapban, és alig várom, hogy együtt dolgozzak a Williams technikai csapatával úgy a gyárban, mint a versenypályán. Szeretném segíteni az FW41-es modell fejlesztését, hogy előrelépjünk 2018-ban.”

„Mivel az FW36-os és az FW40-es modellt is vezettem már, kíváncsian várom, hogy milyen lesz a versenypályán az FW41-es. Alig várom, hogy elkezdjek dolgozni a csapattal, és hogy maximalizáljuk az autó teljesítményét.”

„A célom továbbra is az, hogy versenyezzek a Forma-1-ben, és ez egy újabb fontos lépés ebbe az irányba. Alig várom, hogy elkezdődjön!”

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

Ezeket is ajánljuk!

További hírek

Kubica: Nem mondtam le az F1-es visszatérésről
Verstappen: Nehéz megítélni, mennyit javult az idei autónk
Verstappen a Mercedesnél? Reagált a holland a pletykákra!
Képgaléria: Pályán az AlphaTauri új autója!
Folytatja az átszervezéseket a Ferrari F1-es csapata