Kubica: Nem mondtam le az F1-es visszatérésről

Fotó: XPB
Robert Kubica (POL), Williams F1 Team 28.11.2017. Formula 1 Testing, Yas Marina Circuit, Abu Dhabi, Tuesday. - www.xpbimages.com, EMail: requests@xpbimages.com - copy of publication required for printed pictures. Every used picture is fee-liable. © Copyright: Charniaux / XPB Images

Csak tartalék- és fejlesztőversenyzőként számít Robert Kubicára a Williams Forma-1-es csapata 2018-ban, a lengyel azonban nem mondott le arról, hogy újra állandó tagja legyen a mezőnynek.

A Williams kedden jelentette be, hogy Szergej Szirotkin lesz Lance Stroll csapattársa az előttünk álló idényben, Kubicára pedig tesztpilótaként számít a gárda. A lengyel az előszezoni és évközi teszteken is lehetőséget kap, illetve több pénteki edzésen is autóba ülhet majd.

Kubica célja azonban továbbra is az, hogy visszatérjen az F1-es rajtrácsra.

„Nagyon élveztem az F1-es jelenlétet az elmúlt pár hónapban, és alig várom, hogy együtt dolgozzak a Williams technikai csapatával úgy a gyárban, mint a versenypályán. Szeretném segíteni az FW41-es modell fejlesztését, hogy előrelépjünk 2018-ban.”

„Mivel az FW36-os és az FW40-es modellt is vezettem már, kíváncsian várom, hogy milyen lesz a versenypályán az FW41-es. Alig várom, hogy elkezdjek dolgozni a csapattal, és hogy maximalizáljuk az autó teljesítményét.”

„A célom továbbra is az, hogy versenyezzek a Forma-1-ben, és ez egy újabb fontos lépés ebbe az irányba. Alig várom, hogy elkezdődjön!”

Görgess tovább az újdonságokért!

HIRDETÉS

Kapcsolódó cikkek

HIRDETÉS
HIRDETÉS

További hírek

HIRDETÉS
HIRDETÉS

Exkluzív F1-es videók!

Imádod a Forma-1-et? Megnézel mindent, ami kedvenc sportágadról szól? Akkor ne maradj le YouTube-csatornánk újdonságairól sem!