Leclerc: Bianchi mindig velem van a pályán - F1VILÁG.HU

Leclerc: Bianchi mindig velem van a pályán

HIRDETÉS
Charles Leclerc, a Ferrari versenyzője a mai napig úgy gurul pályára, hogy Jules Bianchira gondol — a monacói pilóta barátja halálának 9. évfordulója alkalmából emlékezett rá. 

Bianchi 2015. július 17-én vesztette életét, miután a 2014-es Japán Nagydíjon az esős időjárási körülmények között kicsúszott és egy munkagépnek csapódott. A baleset következtében Bianchi kómába esett, majd 9 hónap küzdelem után szervezete feladta a küzdelmet. 

Leclerc közel állt Bianchihoz, ugyanis ő volt a keresztapja, valamint a két családot is szoros barátság köti össze a mai napig. 

Én egy barátot veszítettem el, egy családtagot, Jules volt a keresztapám“ — nyilatkozta Leclerc a Hungaroringen. 

„A két család olyan volt, mintha egy lett volna, az édesapám és az ő édesapja a legjobb barátok voltak. Nagyon sokszor találkozunk, Jules öccsével is. Ő vezeti most a születi egyesületét, a Jules Bianchi #17-et, amely azért jött létre, hogy a lehető legjobb módon emlékezzünk Jules-re, és segítsen azoknak, akiknek szükségük van rá“ — folytatta a monacói. 

Leclerc hozzátette, amikor rajthoz áll, mindig eszébe jut barátja, és bevallása szerint érte is versenyez minden egyes alkalommal.  

„Mindig gondolunk rá. Nagyon hiányzik, és mindig velem van, amikor pályára gurulok“ — mondta. 

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!