Legyél Te a következő Dávid Sándor! - F1VILÁG.HU

Legyél Te a következő Dávid Sándor!

HIRDETÉS

A tavaly, Kittka András révén magyar sikerrel záruló tehetségkutató verseny, az idei Bridgestone E-Reporter első fordulója napokon belül véget ér. Még mindig érdemes jelentkezni, a “beugró” feladatok nem nehezek.

A tavaly, Kittka András révén magyar sikerrel záruló tehetségkutató verseny, az idei Bridgestone E-Reporter első fordulója napokon belül véget ér. Még mindig érdemes jelentkezni, a “beugró” feladatok nem nehezek.

De mindenkiben felmerül a kérdés, mit is lehet nyerni? A leginkább kecsegtető ajánlat, mindamellett, hogy feltehetőleg ismert és elismert szakújságíróvá válhat az ember, hogy a továbbjutottaknak lehetőséget biztosít a gumigyártó vállalat, hogy eljussanak a Spanyol- és Olasz Nagydíjra, és ott riportokat készíthessen, szinte bárkivel.

Olyan fiatal 18-30 év közötti fiatalokat keresnek, akik élnek-halnak a motorsportokért, bármilyen felsőfokú tanulmányokat folytatnak folytattak ebben a szakirányban (leginkább kommunikáció szak előnyös), és a pályaműveket egy szakértő zsűri bírálja el. A végső győztes ott lehet a MotoGP zárófutamán is, Valenciában.

Nézzük a feladatokat! Az első részben választani kell egy személyt az autó vagy motorsport világából, aki híres, és érdemes lehet a média érdeklődésére. Egyértelműen pontosítani kell az alanyt, a pozícióját, milyen sportágban vagy cégnél dolgozik, és miért is érdemes vele foglalkozni. Neki kell feltenni 6 kérdést, mintha exkluzív interjúra került volna sor.

A második feladat már kicsit nehezebb, 300 szóban kell egy cikket írni, – főcímmel együtt! – az alábbi témákról:

– Mutassa be a GP2 növekvő fontosságát úgy, mint a Forma-1 utánpótlás szériája
– A Forma-1 visszatérhet a Bridgestone slick gumikhoz 2009-ben. Írja le, milyen kihatással lesz ez a biztonságra, ha lesz egyáltalán.
– Írja le, milyen hatással van a GP2 és a Forma-1 a gazdaságra a kampányai és a technikai fejlődése által.
– A gumik az egyetlen dolog, amik érintkeznek aszfalttal egy versenyautónál. A guminyomás nagyban befolyásolja az abroncs viselkedését. Milyen biztonsági kockázata van az alacsony guminyomásnak?
– A Forma-1-es autókat sokszor úgy aposztrofálják, hogy remekművek, és sokféle dizájnt láthattunk az elmúlt 60 évben. Válasszon egy híres Forma-1-es autót, írja le hogy a kialakítása miért volt korszakalkotó, és hogy akkoriban miért volt kiemelkedőbb művészi szempontból nézve.

Legkésőbb 2008. március 31-éig várják a nevezéseket!
http://www.bridgestone-ereporter.eu/ereporter

Korábbi interjúnk a 2007-es év e-riporterével, Kittka Andrással ITTolvasható!

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!