Liberty: Ecclestone nélkül az F1 nem lenne az, ami - F1VILÁG.HU

Liberty: Ecclestone nélkül az F1 nem lenne az, ami

HIRDETÉS

Köszönetet mondott a leköszönő ügyvezetőnek, Bernie Ecclestone-nak a Forma-1 új tulajdonosa, a Liberty Media.


Köszönetet mondott a leköszönő ügyvezetőnek, Bernie Ecclestone-nak a Forma-1 új tulajdonosa, a Liberty Media.

A vállalat hétfőn jelentette be, hogy a Forma-1 átvételét célzó procedúra nemrég befejeződött, Ecclestone feladatait pedig Chase Carey veszi át.

A Liberty Media célja, hogy új távlatokat nyisson a száguldó cirkusz számára. A vállalat természetesen közleményében méltatta a posztjáról távozó Bernie Ecclestone-t, aki mintegy 40 év után távozik az F1 éléről.

„Nagy örömömre szolgál, hogy befejeződött a Forma-1 akvizíciója, és hogy ügyvezetőként Chase fogja felügyelni az üzletet” – mondta Greg Maffei, a Liberty Media Corporation elnöke és ügyvezetője.

„Óriási lehetőségek vannak arra, hogy jobbá tegyük a sportágat, és meggyőződésünk, hogy Chase a tapasztalatának és képességeinek köszönhetően a megfelelő ember erre a feladatra.”

„Szeretnék köszönetet mondani Bernie Ecclestone-nak – aki nyugalmazott elnökké válik – azért, hogy ilyen sikeresen felépítette ezt a figyelemreméltó globális sportot.”

A Forma-1 újonnan kinevezett ügyvezetője, Chase Carey hozzátette: „A Forma-1-ben rengeteg potenciál van számos, még feltérképezetlen területtel.”

„Örömmel hallgattam meg a rajongók, a csapatok, az FIA, a promóterek és a szponzorok ötleteit és reményeit a sportágra vonatkozólag. Valamennyi partnerünkkel szorosan együttműködünk majd annak érdekében, hogy növeljük a versenyzés élményét, és új irányokat nyissunk meg a Forma-1 számára.”

„Szeretném továbbá méltatni és megköszönni Bernie szerepvállalását az elmúlt évtizedekben. A sportág miatta és tehetséges csapata miatt lett az, ami, és mindig tagja lesz az F1 családjának.”

Hirdetés

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!