Mercedes: Silverstone-ban a legjobb formánkat kell nyújtanunk - F1VILÁG.HU

Mercedes: Silverstone-ban a legjobb formánkat kell nyújtanunk

HIRDETÉS
Az ausztriai sikeren felbuzdulva optimistán érkezik meg a hétvégi Brit Nagydíjra a Mercedes Forma-1-es csapata, Toto Wolff azonban figyelmeztet: olyan szoros a küzdelem az élen, hogy a legjobb formájukat kell nyújtaniuk.
2024 Austrian Grand Prix, Sunday -  LAT Images George Russell

Bár a Mercedesnek nem volt reális esélye a győzelemre a múlt vasárnapi, spielbergi futamon, George Russell mégis elsőként szelhette át a célvonalat, miután az élen autózó duó, Max Verstappen és Lando Norris balesetbe keveredett. A Mercedes kétségkívül rengeteget fejlődött az elmúlt időszakban, Toto Wolff pedig azt mondja, öröm látni, hogy a csapat által végzett kemény munka gyümölcse elkezdett beérni.

„A silverstone-i hétvégére az ausztriai hétvégénk által ösztönözve érkezünk meg. Kihasználtuk az adódó lehetőségeket és megszereztük a győzelmet. A pályán a tisztességes 3. helyen haladtunk, nem túl messze az élen álló duótól. Amikor összekülönböztek, ott voltunk, hogy kihasználjuk a helyzetet” — magyarázta Wolff. „Ez a brackley-i és brixworth-i csapat minden tagja által az elmúlt hónapokban végzett kemény munkának köszönhető. Apró lépéseink közelebb vittek minket az élmezőnyhöz, és rendszeres dobogóra esélyesekké tettek minket. Mindenki arra összpontosít, hogy fenntartsuk ezt a pozitív irányt, és rendszeresen küzdhessünk a győzelmekért.”

„Optimisták vagyunk, hogy ezt elérhetjük. Nagyszerű energia és lendület van a csapatban, és a múlt hétvégi eredmény csak tovább erősíti ezt.”

A Forma-1 mezőnye ezen a hétvégén Silverstone-ba látogat majd, ami hazai versenye lesz több más csapat mellett a Mercedesnek is. Wolff azt mondja, nagyon bíznak abban, hogy az ausztriai eredményekből lendületet véve újra jó teljesítménnyel örvendeztethetik meg a rajongókat.

„Silverstone csapatunk számára afféle hazai verseny, mivel közel van mindkét technikai központunkhoz, Brackley-hez és Brixworth-hez. Mindig fantasztikus látni a gyárban dolgozó csapattagjainkat a lelátókon. Biztos vagyok benne, hogy a brit szurkolók is nagy számban ott lesznek, hogy buzdítsák a csapatot, valamint Lewist és George-ot; a légkör minden évben kivételes.”

„A pályán az élen szoros a csata. A legjobb formánkat kell nyújtanunk, hogy ismét a dobogóért harcolhassunk. Ez a célunk, és izgatottak vagyunk a kihívás miatt.”

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Mercedes: Silverstone-ban a legjobb formánkat kell nyújtanunk
Verstappen és Norris a legesélyesebb a győzelemre Silverstone-ban (x)
Norris győzni akar, de tudja, Verstappenre is figyelnie kell
Alonso kettős pontszerzésben bízik Silverstone-ban
Az F1-es Brit Nagydíj rajtrácsa
Ekkor rajtol az F1-es Brit Nagydíj

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!