Norris magabiztos: Ezt meg tudjuk nyerni! - F1VILÁG.HU

Norris magabiztos: Ezt meg tudjuk nyerni!

HIRDETÉS
A Hungaroringen pályafutása harmadik F1-es rajtelsőségét szerezte meg Lando Norris, aki biztos abban, hogy a McLaren vasárnap dupla győzelmet szerezhet.

Hajszálnyi előnnyel, de a McLaren kibérelte a rajtrács első sorát a Forma-1-es a Magyar Nagydíjon. A végig szemerkélő esőben megrendezett időmérő edzést Lando Norris nyerte meg 22 ezredmásodperces előnnyel csapattársa, Oscar Piastri előtt. A harmadik helyen leintett Max Verstappen is mindössze 46 ezredmásodpercet kapott Norristól, de a brit pilóta örömét ez egyáltalán nem befolyásolta.

„Nagyon boldog vagyok!” – fogalmazott a leintést követően. „A különböző körülmények miatt ez nem volt egy könnyű időmérő, de a legjobb része az volt, hogy az élen végeztem. A csapat miatt külön örülök, az első-második rajthely megszerzése mindig jó érzés. Gratulálok nekik.”

Hogy mennyi magabiztosságot ad a McLaren számára az újabb időmérős győzelem, arra Norris az alábbit reagálta.

 „Ad, de már eleve magabiztosak voltunk. Nem arról van szó, hogy szükségünk lenne rá. Olyan versenyhétvégék vannak mögöttünk, amelyeket boldogan zártunk, és biztosak vagyunk abban, hogy az autónkkal képesek vagyunk rajtelsőségért küzdeni. Ma pontosan ezt sikerült teljesíteni. Ahogy szóba került, a csapat nagyszerű munkát végzett, édes érzés a pole-pozícióba kerülni.”

A mai helyzethez hasonlóan holnap is változékony időjárás várható a Hungaroringen, de Norris szerint a csapata kiváló helyzetben van ahhoz, hogy dupla győzelmet szerezzen.

„Bármilyen körülmények is várnak ránk, mi kezdünk a legjobb pozícióból, szóval már várom. Két autóval vagyunk az első sorban, képesek leszünk irányítani a versenyt. Ha megőrizzük ezeket a pozíciókat, akkor boldogok leszünk” – tekintett előre.

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!