Piastri: A Ferrarihoz képest még javulnunk kell - F1VILÁG.HU

Piastri: A Ferrarihoz képest még javulnunk kell

HIRDETÉS
Oscar Piastri szerint a McLaren jó formában várja a Mexikói Nagydíj folytatását, de úgy érzi, a Ferrari tempójához képest egyelőre hátrányban vannak.

A nap második legerősebb köridejével zárta a Forma-1-es Mexikói Nagydíj péntekét Oscar Piastri. A McLaren ausztrál pilótájának a ritka levegőjű és alacsony tapadású pályán eleinte nehézségei adódtak az autója vezethetőségével, a második szabadedzésre azonban ezt sikerült kiküszöbölniük, így Piastri végül két tizedmásodpercen belül zárt a nap legjobb idejét teljesítő Carlos Sainz mögött.

„Azt mondanám, hogy szerintem jó formában vagyunk. Az első szabadedzésen kissé nehezen kezelhető volt az autó, de ezen sikerült javítanunk. Úgy érzem, ahhoz képest jobb helyzetben vagyunk. Összességében ott vagyunk az elejében, de több tempót kellene találnunk, különösen a Ferrarihoz képest” – értékelte napját Piastri, aki röviden kitért az első szabadedzésen tapasztalt nehézségeire, ami a múlt hétvégi Amerikai Nagydíjra emlékeztette őt.

„Összességében egyszerűen nem éreztem az összhangot az autóval. Kicsit a múlt heti helyzethez hasonlított, de azóta sikerült javulnunk, ami bátorító. Mindig jó érzés jó hangulatban zárni a napot” – tette hozzá.

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Piastri: A Ferrarihoz képest még javulnunk kell
Russell balesetei miatt bajba kerülhet a Mercedes
Sainz szerint Mexikóban is ütőképes lesz a Ferrari
Horner elismerte, idén is tárgyalóasztalhoz ültek Alonsóval
Fél másodperces a hátránya, de Hamilton nem érzi rossznak a Mercedest

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!