Eifel Nagydíj
Megosztás itt: facebook
Facebook
Megosztás itt: twitter
Twitter
Megosztás itt: email
Email
Megosztás itt: whatsapp
WhatsApp

Razia továbbra is együttműködne a Team Lotusszal

Szorosabbra fűzné kapcsolatát a Team Lotus alakulatával a gárda színeiben a kedden tesztelt Luiz Razia – az ifjú tehetség szeretne a továbbiakban is hozzájárulni a kiscsapat előmeneteléhez.


Szorosabbra fűzné kapcsolatát a Team Lotus alakulatával a gárda színeiben a kedden tesztelt Luiz Razia – az ifjú tehetség szeretne a továbbiakban is hozzájárulni a kiscsapat előmeneteléhez.

Razia tegnap vezethette a gárda versenygépét Abu Dhabiban, ezt megelőzően legutóbb Kínában kapott lehetőséget az egyik szabadedzésen.

A brazil tehetség a GP2-es sorozatban versenyzett idén, és végül a 12. helyen zárta a bajnokságot. Összesen háromszor állhatott dobogóra.

Razia az Autosportnak nyilatkozva elárulta, optimista a jövőjét illetően, és reméli, hogy a jövőben is együtt dolgozhat majd a 2012-től már Caterham néven futó alakulattal.

„Kínához és Barcelonához képest sokat javult az autó” – mondta a fiatal versenyző.

„Nem csak a gyors kanyarokban tapasztalható egyensúly szempontjából, de a lassú fordulókban, illetve a kerékvetőkön is. Nagyon elégedett vagyok ezzel.”

A brazil hozzátette, úgy érzi, nagyon erős kapcsolatot épített ki a Lotusszal.

„Sok opció áll rendelkezésünkre. Nyilván nagyon kedvelem a csapatot és jó kapcsolatot ápolnak velem. A GP2-ben nagyon jó munkát végeztünk, mint ahogy Abu Dhabiban is. Megtaláltam a helyem a csapatban, és remélem, hogy jövőre, vagy a következő években valami nagyobb dolgot is véghezvihetek.”

„Jó esély van arra, hogy jövőre is hasonló programot teljesítek, vagy egy kicsivel jobbat, sőt, az is lehet, hogy nagy ugrás lesz – egyelőre még nem tudni.”

Arra a kérdésre, hogy többször kap-e lehetőséget a pénteki edzésnapokon, vagy esetleg versenyen is autóba ülhet-e majd, Razia így felelt: „Minden nyitott. Jó lenne, ha többször körözhetnék péntekenként, mivel idén erre nem sok lehetőségem volt. Meg kell tudnunk, mit is akar tőlem a csapat. Muszáj kielemeznünk ezt a tesztet, és majd kiderül, hogy ők is akarnak-e velem dolgozni.”

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Hozzájárulok, hogy az F1VILAG.HU hírlevel(ek)et küldjön számomra, és közvetlen üzletszerzési céllal megkeressen az általam megadott elérhetőségeimen saját vagy üzleti partnerei ajánlatával:*
Hozzájárulok (Az adatkezelés részletei »)

Ezeket is ajánljuk!