Russell: A McLaren és Verstappen egy lépéssel előttünk járnak - F1VILÁG.HU

Russell: A McLaren és Verstappen egy lépéssel előttünk járnak

HIRDETÉS
Lesz még tennivalója a Mercedes Forma-1-es csapatának a Belga Nagydíj szombati időmérője előtt — ezt mondta a csapat ifjú versenyzője, George Russell péntek este.

A brit versenyző a 6. legjobb köridővel zárta a nyitónapot Spa-Francorchamps-ban, elmondása szerint pedig a szabadedzéseken látottak alapján a McLaren, valamint a vb-éllovas Max Verstappen egyértelműen egy lépéssel a Mercedes előtt jár.

Russell ugyanakkor azt mondja, nagyon bízik abban, hogy szombatra erősödni fognak majd — ehhez azonban alaposan ki kell elemezniük a ma látottakat.

„Mindig öröm itt lenni Spa-Francorchamps-ban, és ezen a hihetetlen pályán autót vezetni. Az újraaszfaltozott burkolat idén különösen gyorssá tette a pályát” — mondta a brit tehetség. „Este még dolgoznunk kell, hogy találjunk némi köridőt. A McLarenek és Max Verstappen Red Bullja ma egy lépéssel előttünk járt. Át kell néznünk az adatokat, és a brackley-i szimulátorban is dolgoznunk kell, hogy előrelépést érjünk el és közelebb kerüljünk hozzájuk. Biztos vagyok benne, hogy meg tudjuk csinálni.”

Russell beszélt arról is, a szombatra jósolt eső megkeverheti majd a kártyákat: „Az előrejelzések szerint holnap eső várható, ami újabb tényezőt ad az egyenlethez. Gyakran volt már jó péntekünk, és a többiek szombatra utolértek minket, remélhetőleg ezen a hétvégén mi leszünk azok, akik ezt megteszik.”

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Russell: A McLaren és Verstappen egy lépéssel előttünk járnak
Verstappen a Red Bull vitatott alkatrészéről: Azt hittem, más csapatról van szó!
Leclerc: A végsőkig küzdeni fogunk a bajnoki címért!
Verstappen a Red Bullt kritizálja: Ricciardo szebb búcsút érdemelt volna
Lawson: Távoli cél az, hogy a Red Bull ülésére gondoljak

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!