Orosz Nagydíj
Next
Prev

Ne maradj le! Ez történik az Orosz Nagydíj helyszínén, Szocsiban!

Törökországban debütál a Toro Rosso új autója

A Scuderia Toro Rosso nagy valószínűséggel az idei szezon ötödik állomásának helyet adó Török Nagydíjon veti be vadonatúj versenygépét, melynek tesztelését a jövő hónapban kezdi meg Barcelonában.

A Scuderia Toro Rosso nagy valószínűséggel az idei szezon ötödik állomásának helyet adó Török Nagydíjon veti be vadonatúj versenygépét, melynek tesztelését a jövő hónapban kezdi meg Barcelonában.

Az olasz kiscsapat a tavalyi évben is használt autójának egy továbbfejlesztett változatával vág neki az idei szezonnak, mert nem volt elég erőforrása ahhoz, hogy elkészüljön új modelljével a hétvégi szezonnyitó Ausztrál Nagydíjra.

Bár sokak szerint a Toro Rosso előnybe kerülhet a régi autóval az első futamokon, a csapat technikai igazgatója, Giorgio Ascanelli elárulta, minél előbb be szeretnék vetni az STR3-as modellt.

“Terveink szerint egy új autót már pályára tudunk küldeni az április eleji barcelonai tesztprogramon, majd pedig bevethetjük az új modellt a Török Nagydíjon – legalábbis ezt reméljük” – mondta a szakember Melbourne-ben.

Arra a kérdésre, hogy mit gondol, előnyt jelent-e a csapat számára, hogy a tavalyi autóval kezdi meg a szezont, Ascanelli a következőket mondta: “Nem hiszem, hogy ez így lenne.”

“Úgy gondolom, hogy a nagyágyúk már egy olyan megbízhatósági szintet értek el, amely biztosítja számukra, hogy befejezik a versenyt. Úgy érzem, mi is mindent megtettünk annak érdekében, hogy megbízhatóak legyünk.”

“Talán januárban, Barcelonában voltunk a legjobbak. Akkor gyorsabbak voltunk a régi autóval az új modelleknél. Azonban nem tudjuk felvenni a versenyt a nálunknál jóval nagyobb létszámú csapatokkal, melyek január közepétől március közepéig sokkal több munkát tudtak elvégezni, mint mi. Úgy gondolom, hogy a 14. 15. hely környékén leszünk a rajtrácson” – tette hozzá a szakember, aki azt is elárulta, vannak még gondjaik az új elemekkel.

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

HIRDETÉS

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Hozzájárulok, hogy az F1VILAG.HU hírlevel(ek)et küldjön számomra, és közvetlen üzletszerzési céllal megkeressen az általam megadott elérhetőségeimen saját vagy üzleti partnerei ajánlatával:*
Hozzájárulok (Az adatkezelés részletei »)

Ezeket is ajánljuk!

HIRDETÉS

További hírek

HIRDETÉS
HIRDETÉS
HIRDETÉS