Portugál Nagydíj

Kövesd velünk a portimaói eseményeket! Lépj be az F1Világ Paddockba!

Trulli még nem gondol a dobogóra

Megosztás itt: facebook
Facebook
Megosztás itt: twitter
Twitter
Megosztás itt: email
Email
Megosztás itt: whatsapp
WhatsApp

Trulli még nem gondol a dobogóra

Jarno Trulli figyelmeztetett, a Toyota nem számíthat sokkal többre, mint a negyedik hely, miután a hétvégén megrendezett Maláj Nagydíjon kimagaslóan teljesített.

Jarno Trulli figyelmeztetett, a Toyota nem számíthat sokkal többre, mint a negyedik hely, miután a hétvégén megrendezett Maláj Nagydíjon kimagaslóan teljesített.

Az olasz versenyző fantasztikusan szerepelt az egész hétvége folyamán, és miután megszerezte az ötödik pozíciót a szombati időmérő edzésen, a negyedik helyen végzett a vasárnapi versenyen.

Trulli mindent megtett azért, hogy maga mögött tartsa a rohamléptekben közeledő Lewis Hamiltont a futam végén, mellyel az elmúlt évek legjobb eredményét szolgáltatta a japán gárda számára.

Annak ellenére, hogy akár a dobogóra is felállhatott volna, ha nem ütközik össze Nick Heidfelddel az első kanyarban, Trulli úgy gondolja, csapata ennél többre nem számíthat jelen pillanatban.

“Ahogy azt már a téli tesztek végén is mondtam, a negyedik hely a maximum, amire számíthatunk a szezon első felében, feltéve persze, ha minden rendben megy a hétvégén, jó helyre kvalifikáljuk magunkat és minden a terveik szerint alakul a versenyen” – mondta az olasz pilóta.

“Jelenleg erre vagyunk képesek. A többiek még előttünk járnak, azonban a hétvégi versenyen beigazolódott, ha minden a terveik szerint alakul, akkor akár harcba is szállhatunk legnagyobb ellenfeleinkkel.”

Bár a Ferrarin kívül egyedül a Toyota tesztelt az idei évben Bahreinben, Trulli nem gondolja, hogy ez különösebb előnyt jelenthet majd számukra a jövő hétvégén megrendezésre kerülő versenyen.

“Bahrein egy igen nehéz pálya, mert hosszú egyeneseket tartalmaz, és az egyenesekben még nem megfelelő a sebességünk. Természetesen javítunk autóink teljesítményén, azonban úgy gondolom, hogy a hatodik, hetedik helyért lehetünk majd harcban” – mondta Trulli.

“Mindezek ellenére nagyon örülök, hiszen az idei évben egy olyan autónk van, amellyel képesek vagyunk felvenni a versenyt a többiekkel, ami nagy öröm a tavalyi, borzalmasan gyenge idény után.”

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Hozzájárulok, hogy az F1VILAG.HU hírlevel(ek)et küldjön számomra, és közvetlen üzletszerzési céllal megkeressen az általam megadott elérhetőségeimen saját vagy üzleti partnerei ajánlatával:*
Hozzájárulok (Az adatkezelés részletei »)

Ezeket is ajánljuk!

Lépj be a paddockba! Ez történik Portimaóban!