Friss hírek

Trulli szerint eljött a Toyota ideje

Jarno Trulli bízik benne, hogy csapata a továbbiakban is tartani tudja a lépést a nagyokkal, és egy sikeres szezont teljesíthet az idei évben a Forma-1-ben.

Jarno Trulli bízik benne, hogy csapata a továbbiakban is tartani tudja a lépést a nagyokkal, és egy sikeres szezont teljesíthet az idei évben a Forma-1-ben.

Az olasz versenyző kiválóan teljesített az egész hétvége folyamán, és miután megszerezte az ötödik pozíciót a szombati időmérő edzésen, a negyedik helyen végzett a mai versenyen.

Trulli bízik benne, hogy a Toyota ismét versenyképes lesz az idei évben, és megismételheti 2005-ös sikerét, amikor a konstruktőrök versenyének negyedik helyén végzett.

“Boldog vagyok, hogy pontokat szereztem” – mondta Trulli. “Elégedett vagyok a csapat munkájával, mind az itteni, mind pedig a kölni bázison dolgozókéval. Ez az eredmény az ő kemény munkájuknak köszönhető, így őket illeti a dicséret.”

“Nem volt egyszerű az első kanyar, vesztettem a tapadásomból, és egy kicsit szélesen vettem az ívet, majd összeértem Heidfelddel. Később azonban tartani tudtam a lépést a McLaren versenyzőivel.”

“Aztán sikerült megelőznöm Mark Webbert, miután a csapat kiválóan dolgozott a boxban. A végén kemény csatát vívtam Lewis Hamiltonnal, hajtottuk egymást rendesen. Egy kicsit gyorsabb volt nálam, de mindent beleadtam, és végül megtartottam a negyedik helyem.”

“Bízom benne, hogy a továbbiakban sem lankad a kedv és a lendület, mert ahogy azt már a téli teszteken is mondtam, elég erősnek tűnünk az idei évben. A Toyota erejével akár már az idei évben visszatérhetünk a 2005-ös szintre” – tette hozzá az olasz versenyző.

Trulli csapattársa, Timo Glock versenye már az első körben véget ért, miután a Williams német pilótája, Nico Rosberg hátulról eltalálta.

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!