Verstappen: A kritikusok csak motiválnak engem - F1VILÁG.HU

Verstappen: A kritikusok csak motiválnak engem

HIRDETÉS
Fotó: Red Bull Racing

Max Verstappen, a Red Bull F1-es versenyzője élvezi, amikor a kritikusainak egy jó eredménnyel megmutathatja, hogy ő valóban egy gyors pilóta.

Verstappen rengeteg kritikát kap – olykor a pályán, olykor az azon kívül mutatott viselkedése miatt, azonban ő próbálja elengedni a füle mellett ezeket a megjegyzéseket.

Sőt, a holland elmondta, ezek a megszólalások inkább arra ösztönzik őt, hogy még többet hozzon ki magából.

„Ez arra motivál engem, hogy még jobb legyek, és arra, hogy mindenkit elhallgattassak” – nyilatkozta Verstappen a Sky Sports F1-nek. „És hogy bemutassak nekik. Ezt tényleg élvezem.”

A Red Bull idén küszködött a Renault erőforrásával, amely meglehetősen gyengének és megbízhatatlannak tűnt – pedig az istálló sokszor megmutatta, hogy ott tudna lenni az élmezőnyben a Ferrari és a Mercedes mellett.

„A bajnoki címért küzdhettünk volna, ehhez nem fér kétség” – mondta Verstappen. „Lehet látni, ha egy pályán a motor annyira nem fontos – akkor mindig elöl voltunk. Nincsenek kifogások, de nem hazudunk. Tény, hogy az autónk jó, egyszerűen az erő hiányzik.

A holland bízik benne, hogy 2019-ben képesek lesznek arra, hogy a bajnoki címért küzdjenek.

„Ki kell várnunk, hogy újra jó autót építünk-e. Ha minden jól megy, akkor biztos vagyok benne, hogy a győzelemért harcolhatunk.

Hirdetés

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!