Verstappen nem tudja, a Red Bull képes-e futamot nyerni a Hungaroringen - F1VILÁG.HU

Verstappen nem tudja, a Red Bull képes-e futamot nyerni a Hungaroringen

HIRDETÉS
Max Verstappen szerint kérdéses, hogy a Red Bull Magyarországra hozott fejlesztési csomagja elég lesz-e ahhoz, hogy visszatérjenek az élre, de a pénteki formát ígéretesnek tartja.

Átfogó fejlesztési csomaggal igyekszik megőrizni a vezető helyét a Forma-1-ben a Red Bull csapata, amely a Magyar Nagydíjon többek között továbbfejlesztett első szárnyat, oldaldobozokat és hátsó fékhűtést vitt pályára. Az átalakított autóval Max Verstappen mindkét pénteki szabadedzésen 0,25 másodperces hátránnyal végzett a második helyen, ami elmondása szerint egy korrekt kezdése volt a versenyhétvégének.

„Bár még sokat kell elemeznünk és optimalizálnunk, de ez egy jó nap volt. Most elmélyedünk a részletekben, hogy még tovább javítsunk rajta. A második szabadedzésen a megszakítás [Charles Leclerc balesete] miatt nem tudtunk teljes hosszú etapot menni. Ez persze mindenkit érintett, de emiatt még van dolgunk. Szerintem ez egyáltalán nem volt egy rossz kezdés” – magyarázta a világbajnokságot vezető pilóta.

Hogy a Red Bull a Silverstone-ban elszenvedett veresége után a Hungaroringen képes lesz-e visszatérni az élre, arra Verstappen az alábbi választ adta.

„Nem tudom. Csak tesszük a dolgunkat, és meglátjuk, mi lesz” – reagált röviden.

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!