Vettel hamarosan újra Forma-1-es autóba ül - F1VILÁG.HU

Vettel hamarosan újra Forma-1-es autóba ül

HIRDETÉS
Néhány hónappal visszavonulása után hamarosan újra Forma-1-es versenyautóba ül a négyszeres világbajnok Sebastian Vettel.

A német versenyző az Aston Martin színeiben versenyzett utoljára a Forma-1-ben, a tavalyi szezont követően pedig elköszönt a száguldó cirkusztól. Bár a mezőnynek nem tagja már, Vettel természetesen továbbra is rajong szeretett sportágáért, hamarosan pedig újra pályára is gurulhat.

A négyszeres világbajnok a Goodwoodi Sebességfesztiválon több, a saját kollekciójába tartozó Forma-1-es autót is vezet majd. Ezek közé tartozik a Williams FW14B kódjelű modellje, mellyel Nigel Mansell 1992-ben világbajnoki címet szerzett, mint ahogy az övé Ayrton Senna 1993-as McLaren MP4/8-asa is.

Vettel autóit pedig ki is állítják majd, így azokat a közönség is megcsodálhatja majd július 13-16. között. Ez lesz egyébként a második alkalom, hogy Vettel ott lesz a goodwoodi fesztiválon. Először 2012-ben járt ott, akkor világbajnok autójával, a Red Bull RB7-essel szórakoztatta a közönséget.

„Nagyszerű lesz visszatérni Goodoowdba annyi év után. Alig várom már, hogy vezessem néhány legemlékezetesebb autómat, melyeket fenntartható üzemanyaggal töltünk fel ezen a hétvégén” – mondta Vettel. „Szenvedélyes versenyző vagyok, és fontos számomra, hogy továbbra is élvezzük ezen ikonikus versenyautókat most és a jövőben, ám felelős módon.”

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Vettel hamarosan újra Forma-1-es autóba ül
A Red Bull csapattagjai bocsánatot kértek Pereztől, hogy nem ismerték fel előbb a problémákat
Leclerc szerint Verstappen versenyzési stílusa teszi izgalmassá az F1-et
Elutasította a McLaren felülvizsgálati kérvényét az FIA!
Sainz a leggyorsabb, Russell nagyot bukott, Verstappennek műszaki gondjai voltak Mexikóban

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!