Vettel: Kicsit könnyebb lenne, ha az Aston Martin nem remekelne ennyire! - F1VILÁG.HU

Vettel: Kicsit könnyebb lenne, ha az Aston Martin nem remekelne ennyire!

HIRDETÉS
A négyszeres Forma-1-es világbajnok Sebastian Vettel elárulta, továbbra is nagy érdeklődéssel figyeli a királykategória küzdelmeit.
Portrait, Autódromo José Carlos Pace, GP2221a, F1, GP, Brazil
Sebastian Vettel, Aston Martin

A német versenyző a tavalyi szezont követően intett búcsút az F1-nek, miután két évet eltöltött a most éppen remeklő Aston Martin kötelékében. Vettel azóta több alkalommal vezetett már régebbi Forma-1-es autókat, elmondása szerint pedig még mindig imádja a sportágat. Elismerte, kezdetben furcsa volt a televízión keresztül nézni a versenyeket, és talán könnyebb is lett volna, ha volt csapata, az Aston Martin nem remekel annyira, mindenesetre örül a britek sikerének.

„Továbbra is nagyon érdekel a Forma-1” – mondta a négyszeres világbajnok a Red Bulletinnek. „Az első verseny egy kicsit furcsa volt, de most már élvezettel nézem. Kívül-belül ismerem a sportágat, és még mindig imádom. Talán néhány dolgot másképp látok, de nem vagyok szomorú, amikor látom a korábbi kollégáimat.”

„Az emberek kezdeti reakciója az volt, hogy ’az, hogy az Aston Martin ennyire gyors idén, van rád valamilyen hatással, ugye?’. Oké, talán könnyebb lenne, ha az autó nagy szívás lenne, szóval nem hiányozna semennyire sem, de inkább örülök a csapatnak, és örülök Fernando Alonsónak. Évekig nem volt olyan autója, mellyel meg tudta volna mutatni a képességeit. Most meg tudja mutatni, és rögtön ott van az élen.”

„A Red Bull dominál, ott is még rengeteg barátom van, szóval örülök, amikor győznek.”

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Vettel: Kicsit könnyebb lenne, ha az Aston Martin nem remekelne ennyire!
A McLaren nem támogatja a pilótáit a sportszerűtlenségben
FIA: Verstappent figyelmeztetni kellett volna Ausztriában
Így reagált Ricciardo a Perezzel kapcsolatos pletykára
Motorcsere és bokszutcai rajt Pereznél

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!