Zsebeld be az üdvözlőbónuszt, és fogadj az austini sprintfutam győztesére! - F1VILÁG.HU

Zsebeld be az üdvözlőbónuszt, és fogadj az austini sprintfutam győztesére!

HIRDETÉS
A Forma-1-es Amerikai Nagydíj sprintfutama ma este, magyar idő szerint 20 órakor veszi kezdetét Austinban, és a TippmixPro máris izgalmas szorzókat kínál a futamra. Az első rajtkockából a háromszoros világbajnok Max Verstappen indul, aki a fogadóirodák szerint is a legnagyobb esélyes a győzelemre – szorzója 1,62x.

Verstappen mellől a Mercedes fiatal pilótája, George Russell rajtol majd, aki 5x-ös szorzóval várja a futamot, míg a 3. rajthelyről Charles Leclerc vág neki a versenynek, akinek győzelme esetén 4,95-szoros pénzt fizet a fogadóiroda. Lando Norris a McLarennel a 4. helyről indul, szorzója 7x, és szintén esélyes lehet arra, hogy meglepetést okozzon a sprintfutamon.

A szorzók alapján igazi izgalmak várhatók, hiszen a topcsapatok közel vannak egymáshoz, és egy jól időzített előzés, vagy némi balszerencse bármikor megfordíthatja a versenyt. Carlos Sainz (28x), Lewis Hamilton (70x), Oscar Piastri (250x), valamint Sergio Perez (250x) azonban nehezebb helyzetből indul, így számukra nagyobb bravúrra lenne szükség a győzelemhez.

Az austini időjárás nem ígér különösebb meglepetéseket: a versenyt száraz, de viszonylag hűvös körülmények között rendezik meg, így a gumikezelés kulcsfontosságú lesz, különösen a sprintfutam rövidsége miatt. 

Az F1VILÁG.HU csapata a texasi hétvége minden mozzanatáról folyamatosan beszámol, így nem maradtok le a legfrissebb hírekről és fejleményekről! Kövessétek figyelemmel a sprintfutam eseményeit és az esti időmérőt, ahol eldől, ki szerezheti meg a rajtelsőséget a vasárnapi főversenyre.

És egy különleges ajánlattal is készültünk Olvasóinknak: regisztrálj most, és 5000 forint üdvözlőbónuszt kapsz első fogadásodhoz a TippmixPro felületén — csupán az F1VILAG5000 kuponkódot kell használnod. További részletekért látogass el ide!

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Zsebeld be az üdvözlőbónuszt, és fogadj az austini sprintfutam győztesére!
Vasseur a Red Bullról: Egyértelmű csalás lenne, ha használták volna!
Az austini sprintfutam rajtrácsa
Brown szerint szomorú, ahogy Marko Norrisról beszélt
Ekkor lesz az F1-es sprintfutam és időmérő Austinban!

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!