Gasly szerint Verstappen nyeri a világbajnokságot - F1VILÁG.HU

Gasly szerint Verstappen nyeri a világbajnokságot

HIRDETÉS
A jelenleg az AlphaTauri színeiben versenyző Pierre Gasly szerint volt csapattársa, Max Verstappen lesz az, aki végül megnyerni az idei Forma-1-es bajnokságot.

A Red Bull holland pilótája 8 pontos előnyben van riválisával, Lewis Hamiltonnal szemben úgy, hogy az idei szezonból már csupán két verseny van hátra.

Bár a Mercedes az elmúlt versenyeket látva bombaformában van, Gasly szerint Verstappen pontelőnye miatt mindenképp kedvezőbb helyzetből várhatja a hajrát.

„Maxnál a pontelőny. Szerintem ő nyer a végén, és még van két versenye. Csak két futam, és 8 pont az előnye, szóval egyértelműen ő van jobb helyzetben” – mondta a francia pilóta, aki ugyanakkor hozzátette: „Kétlem, hogy könnyű dolga lesz. Szerintem a Mercedes nagyon erős lesz itt.”

„De ha Abu Dhabiba pontelőnnyel érkezik meg, szerintem ő fogja megnyerni a bajnokságot.”

Az AlphaTauri versenyzője beszélt arról is, nagyon örül, hogy ennyire látványosra sikeredett az idei Forma-1-es bajnokság.

„Mi nyilván nem látunk minden akciót, hiszen mi is versenyzünk, de látva mindazt, ami idén történt, szerintem azt mondhatjuk, hogy nagyon jó évünk van.”

„Majd meglátjuk, ki nyer a végén, de nyilvánvalóan ezt akarjuk egyre többször látni a jövőben, és remélhetőleg még több autó tud majd a bajnoki címért küzdeni.”

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Gasly szerint Verstappen nyeri a világbajnokságot
Lawson-parádé Austinban: A mezőny végéről indulva szerzett pontokat a visszatérő tehetség
Piastri elismerte, szenvedős volt számára az austini hétvége
A felháborodott Wolff szerint a Red Bull hazudik az FIA-nak
Sainzot igencsak motiválja a Ferrari kiváló formája

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!