Hamilton Newey-ról: Meglátjuk, hogy jön-e a Ferrarihoz... - F1VILÁG.HU

Hamilton Newey-ról: Meglátjuk, hogy jön-e a Ferrarihoz…

HIRDETÉS
Meglehetősen sejtelmesen nyilatkozott Adrian Newey Ferrarihoz való esetleges csatlakozásáról a Forma-1 hétszeres világbajnoka, Lewis Hamilton.

A héten robbant a bomba, Newey 2025 tavaszán távozik majd a Red Bull F1-es csapatától, olasz médiajelentések szerint pedig egyre biztosabb, hogy a neves sztártervező a Ferrarihoz szerződik majd. Úgy hírlik, az olasz csapatot irányító Fred Vasser kedden, Londonban találkozott is Newey-val, és akár már jövő héten bejelenthetik, hogy a szakember náluk folytatja pályafutását.

Newey nem titkolta korábban sem, sajnálja, hogy pályafutása során nem dolgozhatott együtt Fernando Alonsóval és Lewis Hamiltonnal — ha a Ferrarihoz szerződik, utóbbi pilótával lesz lehetősége erre.

Hamilton a Miami Nagydíj sajtótájékoztatóján tegnap már kifejtette, nagyon szeretné, ha lehetősége lenne a közös munkára a tervezőlegendával. A brit pilótát aztán Miamiban arról is megkérdezte a Sky Sports F1 munkatársa, mennyi esélyt lát arra, hogy Newey csatlakozik majd a Ferrarihoz.

„Nos, nem tudom. Majd meglátjuk” — mondta sejtelmes mosollyal az arcán a Forma-1 legeredményesebb versenyzője.

Hamilton hozzátette, továbbra is teljes mértékben elkötelezett a Mercedes felé, így egyelőre nem különösebben foglalkozik azzal, mi történik a Ferrarinál.

„Jó a kapcsolatom Johnnal [Elkann] és Freddel [Vasseur], szóval rendszeresen beszélünk. De nem, valójában nem állok kapcsolatban a csapattal. Természetesen távolról figyelem az eseményeket, de jelenleg teljes mértékben arra fókuszálok, hogy hogyan tudnám megverni őket. Hogyan tudnánk győzni. Ebbe fektetem minden energiámat.”

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!