Alonso: Sok adatot gyűjtöttünk a fejlesztésekről - F1VILÁG.HU

Alonso: Sok adatot gyűjtöttünk a fejlesztésekről

HIRDETÉS
Nem sokat tudott mondani az Aston Martin új imolai fejlesztéseinek teljesítményéről Fernando Alonso, a spanyol azonban azt mondja, rengeteg hasznos adatot gyűjtöttek, amiket ki tudnak elemezni a szombati időmérő előtt.

A legtöbb csapathoz hasonlóan az Aston Martin is sok fejlesztéssel érkezett Olaszországba, ezeket pedig lehetősége is volt tesztelni a csapatnak pénteken. Alonso végül a 10. legjobb köridővel zárta a napot, az F1 TV-nek nyilatkozva azonban nem tudott sok mindent mondani az újítások teljesítményéről.

„Meglátjuk, mit tudunk tanulni a nyitónapból, feltesszük majd a legjobb megoldásokat az autóra, és igyekszünk a lehető legjobb eredményt elérni” — mondta a spanyol. „Nem igazán tudok mit mondani, ezek az interjúk rögtön a második edzés után készülnek. Holnap már többet tudunk, jobb lesz az interjúk szempontjából is!”

Az Aston Martin által kiadott sajtóanyagban egy kicsit már bőbeszédűbb volt a kétszeres világbajnok: „Jó volt visszatérni egy hagyományosabb pénteki menetrendhez a sprinthétvégék után, ami lehetővé tette, hogy sok kört teljesítsünk, miközben kiértékelhetjük azokat a fejlesztéseket, amelyeket erre a hétvégére hoztunk” — mondta. „Sok adatot gyűjtöttünk, és most kielemezzük ezeket éjszaka, hogy lássuk, milyen hatással voltak az újítások az autóra.”

„Ami a szombatot illeti,, tudjuk, hogy az időmérőn a forgalom kihívást jelent majd, ezért meg kell találnunk a megfelelő réseket a pályán, és ki kell használnunk azokat, hogy jól felkészüljünk a vasárnapi nagydíjra.”

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!