Perez: Régen voltak már ilyen érzéseim - F1VILÁG.HU

Perez: Régen voltak már ilyen érzéseim

HIRDETÉS
Sergio Perez, a Red Bull versenyzője optimistán nyilatkozott a hétvégi esélyeivel kapcsolatban a Hungaroringen: úgy érzi, a Magyar Nagydíjon eljöhet az ő ideje, hiszen már pénteken nagyon magabiztosan érezte magát az autóban. 

Kulcsfontosságú lesz a Magyar Nagydíj hétvégéje Sergio Perez számára, akinek a hírek szerint a nyári szünetig bizonyítania kell a csapatnál. A mexikói pilóta úgy érzi, a Hungaroring megfelelő helyszín lehet arra, hogy régi formáját mutassa, hiszen már a pénteki napon jól érezte magát az autóban — ilyen pedig nagyon rég történt vele. 

Perez a második szabadedzésen a 4. pozícióban végzett, 4,5 tizedmásodperccel lemaradva Lando Norris nyerő idejétől, és úgy gondolja, már a pénteki napon sikeres módosításokat tudtak végezni annak érdekében, hogy szombaton még jobb teljesítményt tudjon nyújtani. 

„Ez egy jó péntek volt. Úgy gondolom, előrelépést tettünk az első és a második szabadedzés között, a megfelelő módosításokat hajtottuk végre és a helyes irányt választottuk. Már egy jó ideje ez az első alkalom, hogy ennyire kényelmesen éreztem magam az autóban a hétvége ezen szakaszán“ — nyilatkozta Perez a második szabadedzést követően. 

„A nap során történt lépések a lehető legjobbak voltak, amit tehettünk, és ez igazán pozitív. Jól érezzük magunkat, és a hosszú etapok is ígéretesnek tűntek. Úgy gondolom, hogy még mindig játszhatunk a beállításokkal, és végül arról szól majd a dolog, hogy mindent a megfelelő időben összerakjunk“ — folytatta a mexikói. 

„Eljön a mi időnk, leszegett fejjel dolgozunk, és várjuk a szombati eseményeket. Meglátjuk, hogy mit hoz a hétvége következő része számunkra.

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!