Ekkor lesz ma az F1-es sprintidőmérő Austinban - F1VILÁG.HU

Ekkor lesz ma az F1-es sprintidőmérő Austinban

HIRDETÉS
Pénteken megkezdődik az Amerikai Nagydíj – 19:30-kor az első szabadedzéssel indul a hétvége

Pénteken magyar idő szerint 19:30-kor megkezdődik az idei Forma-1-es Amerikai Nagydíj programja az austini Circuit of the Americas nevű pályán. A hétvégét a sprintfutamos formátum szerint rendezik meg, így a megszokottnál feszesebb lesz a program.

Az első szabadedzés után, magyar idő szerint 23:30-tól kerül sor a sprintidőmérőre, amely meghatározza a szombati sprintfutam rajtsorrendjét. A sprintfutam és a vasárnapi főfutam is izgalmas csatákat ígér, hiszen a versenyzők számára extra pontszerzési lehetőségeket biztosít ez a különleges formátum.

Az F1VILÁG.HU-n természetesen folyamatosan nyomon követjük a hétvége legfontosabb eseményeit, beszámolunk az időmérőkről, a sprintfutamról és a vasárnapi főversenyről is.

A texasi Austinban a hétvége során változékony időjárás várható, pénteken napsütéses időre van kilátás, de a hétvége további részében előfordulhatnak záporok is, amelyek megnehezíthetik a versenyzők dolgát a gyors, technikás pályán. Ne maradj le egyetlen fontos hírről sem, kövesd velünk az eseményeket!

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Ekkor lesz ma az F1-es sprintidőmérő Austinban
Mutatjuk az F1-es csapatok austini fejlesztéseit!
Bottas: Lassan határidőt kell szabjak az Audinak!
Hamilton megvédi a Red Bull titkos megoldását: „Az innováció a Forma-1 lényege”

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!