Leclerc: Adrenalinnal teli sprintfutam volt - F1VILÁG.HU

Leclerc: Adrenalinnal teli sprintfutam volt

HIRDETÉS
„Adrenalinnal teli” sprintfutamon van túl Austinban a Ferrari versenyzője, Charles Leclerc, aki a 19 körös verseny során saját csapattársával, Carlos Sainzccal, valamint a mclarenes Lando Norrisszal csatázott nagyokat.

Leclerc a 3. helyről vágott neki a szombati versenynek, Lando Norris azonban már a rajtnál el tudott menni mellette, a futam első köreiben pedig keményen kellett védekeznie csapattársával, Carlos Sainzcal szemben. A spanyol végül ugyancsak előrébb tudta verekedni magát, és bár Leclerc a hajrában próbálta visszakapaszkodni, végül nem tudott feljebb lépni, így a 4. helyen ért célba Norris mögött.

„Azt gondolom, a versenytempónk nagyon erős volt ma, elég sok csatát megvívtunk — ez része a versenyzésnek egy sprintfutamon” — mondta a monacói pilóta. „Adrenalinnal teli sprintfutamunk volt. Én az első 6-7 körben próbáltam egy kicsit spórolni, ez nem volt kifizetődő, és aztán ennyi volt.”

„A végén elkezdtem nyomni neki, nagyon gyorsak is voltunk, és aztán kialakult egy DRS-vonat előttem Carlosszal, aki Lando DRS-ében autózott. A végén volt egy necces pillanatunk is Landóval.”

„Összességében egy 4. hely jött össze… Ez van, csak egy sprintfutam volt, és rengeteget tanultunk vasárnapra.”

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Leclerc: Adrenalinnal teli sprintfutam volt
Tsunoda egy nagy hiba után esett el a pontszerzéstől Texasban
Horner szerint teljesen egyértelmű, hogy Norris büntetést érdemelt
Lawson-parádé Austinban: A mezőny végéről indulva szerzett pontokat a visszatérő tehetség
Piastri elismerte, szenvedős volt számára az austini hétvége

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!