Friss hírek

Kövesd az F1Világot Instagramon és nyerj!

Még ma estig tart játékunk, amely során egy különleges, Forma-1-es albumot nyerhetsz – érdemes követni az F1Világot Instagramon is!

Amellett, hogy az F1Világ.hu Instagram oldalán folyamatosan képben leszel a Forma-1 történéseivel, eseményekkel, időpontokkal, exluzív tartalmakat nyújtunk, és időről időre nyereményjátékkal is készülünk!

Az F1-es modellautók után most különleges, a száguldó cirkusz világbajnokairól szóló, a Formula–1 – 70 év legendás bajnokai című albumok keresték új gazdáikat – az utolsó könyvre pedig most Te is pályázhatsz!

Mit kell tenned? Kövesd az F1Világ Instagram-oldalát! Jelöld be legnagyobb F1-rajongó ismerősödet a nyereményjátékról szóló poszt alatt és lájkold a posztot!

Sorsolás: 2021. szeptember 1. 21:00. A részletes játékszabályzatot itt találod.

A neves F1-es szakújságíró, Maurice Hamilton és a díjnyertes fotós, Paul-Henri Cahier először gyűjtötte össze egyetlen könyvben ennek a legendás sportágnak a hőseit. Az eredmény egy izgalmas fotóalbum arról a higgadt, tehetséges, győzelemközpontú gondolkodásmódról, amely megkülönbözteti a gyorsat a szélsebestől, a jót a tehetségestől.

Korábban nem publikált fotók a Formula–1 történetéből, idézetek olyan sztároktól, mint Lewis Hamilton és Sir Jackie Stewart; a Formula One Group korábbi vezérigazgatója, Bernie Ecclestone előszava, Maurice interjúi a sportág néhai nagyságaival, köztük Niki Laudával, James Hunttal és Ayrton Sennával – ilyen érdekességek gazdagítják a kötetet, amely csodálatos tisztelgés a legkegyetlenebb sportág és a hihetetlen sportemberek előtt, akik a végletek határán autózva üldözik a hírnevet.

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

További cikkek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!